Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Вчора на десерт були сирники по-австрійськи. Навідміну від наших традиційних, вони варяться ))

post-17531-0-78617000-1444119593_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Саме так, колись мені знайома з Закарпаття відкрила цей рецепт)

Можна рецепт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, колись мені знайома з Закарпаття відкрила цей рецепт)

Можна рецепт?

http://sergej-pozhar.livejournal.com/127482.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зробила все як на сирники: сир, яйце, цукор, мука, ванільний цукор і капля мигдальної есенції (люблю цей аромат в десертах). Муки треба дати трохи більше, як звичайно, бо розварюються.

Начинки не давала.

Окремо на сковорідці розтопила масло, додала панірувальних сухарів і цукру. Пережарила пару хвилин це все і висипала туди варені сирники. Перемішала так, щоб кожен сирник зі всіх сторін був в крошці.

П.С. Нам холодні засмакували більше, ніж гарячі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сирна запіканка з пластівцями і сливами в мультиварці =)

Те саме , що сирники , тільки руки чисті :_07:

MvkS3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курячі стегна! печені.Мариновні у гірчиці+трішки соєвого соусу та меду.

Дружина захотіла з гречкою,а я зі спагетті.Як на мене усе просто))

post-23661-0-12574600-1444161583_thumb.j

post-23661-0-38019800-1444161620_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тяжкі дні почалися по роботі,сил готувати взагалі немає,приходжу до дому ,а тут така краса мої любимі горщики!!!,приготувала дружина, мням-мням)) А там народ і м"ясце і грибочки і горошок і морквичка і капусточка і картошечка ммм... і юшечка :0155: Хто помітить,що у перших двох більше рідини,ото моє я так люблю(ушка з часничком),один на сьогодні,а один на завтра на сніданок(вихідний йопта!,сніданок десь о 11год.)))

post-23661-0-76848300-1444414193_thumb.j

post-23661-0-63209900-1444414203_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли жінка поїхала до мами ))))

Як і колись,за компом))))))

Як завжди, за компом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замутив запіканку з гречки в мультиварці

Рецептів купа

Я відварив 2 мультистакани гречки + 300г фаршу + 200 г моркви + 2 яйця + приправи

Не думав , що вийде так багато

6I9Xn.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як діставав запіканку з мульті? випікав на пергаменті чи просто?

по темі - в нас холодець з хроном! а на перше - бульйон з домашнього півника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як діставав запіканку з мульті? випікав на пергаменті чи просто?

Це просто --- береться парова тарілка з комплекту , кладеться на запіканку , перекидається чаша і запіканка в тебе в руках , а далі кладеш на тарілку

Ось , знайшов відос

http://youtu.be/kPLJ6Vwz1BU?t=6m31s

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як діставав запіканку з мульті? випікав на пергаменті чи просто?

Я дам відповідь. Без пергаменту. Ящо ж звісно кастрюлька мультиварки не вбита, то силікованою лопаткою пройтися па краям, вставити в кастрюльку мисочку по розміру кастрюльки, перевернути кастрюльку притримуючи тарілку, "пошльопати" рукою по дну кастрюльки. Те що вивалилося (запіканку) накрити іншою тарілкою і перевернути ще раз.

Поки писав, то Микола81 вже пояснив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи не вперше "вдалися" суші в дома :_25:

крабові палички, огірок, лосось маринований в соєвому соусі з васабі

імбир(на фото не попав) маринував в яблучному соусі + цукор + сіль + буряк для кольору :_08:

g37bU.jpg

гарно нарізати допоміг вірний друг OPINEL №8VRN

ClGap.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене до ранкової кави для коханого кексики. Вирішила встати раніше і зробити приємне.

post-7249-0-36788900-1444813013_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше всіх з подвійним святом. Ми вирішили порадувати себе делікатесом з варшавкі Млинівського походження. Ракі промити в підсоленій воді та варити з додаванням солі перцю горошком, лаврушкі, цибулі, можна ще пучок кропу та кілька листків смородини. Варити 20 хвилин та 7 хвилин після варкі настояти. Ну і ще копчена риба зловлена напередодні. Подавати з холодним пивком. Смачного.

post-6067-0-04474000-1444848896_thumb.jp

post-6067-0-43908300-1444848939_thumb.jp

post-6067-0-00404600-1444848973_thumb.jp

post-6067-0-42339800-1444849042_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше всіх з подвійним святом. Ми вирішили порадувати себе делікатесом з варшавкі Млинівського походження. Ракі промити в підсоленій воді та варити з додаванням солі перцю горошком, лаврушкі, цибулі, можна ще пучок кропу та кілька листків смородини. Варити 20 хвилин та 7 хвилин після варкі настояти. Ну і ще копчена риба зловлена напередодні. Подавати з холодним пивком. Смачного.

Ну ти бляха чоловіче і красавва!!!!!!!!! реально круть і ті твої ракі))) сама,що не є біла заздрість))))))

PS: Роздратував, зараз сам запощу))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож! не хотів постити,але......не втримався з вами))) і вашою красотою)). Тушена капуста з ребрами і домашніми грибами і + шемпіньйони +картопля)) і це все тушив в утятниці)) короч усе супер!

PS: не розумію,але фото додалося не по черзі як я загружав,але ви суть зрозумієте)))

post-23661-0-53710100-1444851398_thumb.j

post-23661-0-45789500-1444851406_thumb.j

post-23661-0-39245700-1444851433_thumb.j

post-23661-0-38214200-1444851447_thumb.j

post-23661-0-53473700-1444851457_thumb.j

post-23661-0-69212200-1444851469_thumb.j

post-23661-0-20272800-1444851480_thumb.j

post-23661-0-47110500-1444851654_thumb.j

post-23661-0-33119100-1444851667_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ввечері був карп в соляній шубі з овочами на-пару:

ukqx0.th.jpg WZQh.th.jpg

Блін сьогодні такого самого карпіка варганив. Тільки на вуглях. Смакота капець.

А соляну шубку робиш з зі збитими білками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...