Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

То було онлі для чиновників. :_07:

Нічого подібного, ми з товаришами також частенько там бували, хоч і не чиновники зовсім..... і рульку їли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Панкейки з морозивом і бананом і склянка молока - досить ситний сніданок =)

post-16736-0-88391000-1422780293_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був так вражений смаком домашньо-маринованих печериць, зараз буду вчитись самому їх робити :)

Ну і інші гриби теж, звісно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшла в архіві)) До сьогодні нічого не змінилося. Рульку готую саме так.

Полюбляємо готувати цю смакоту. Тільки от я не варю її, а лиш приварюю. Недовго, щоб тільки виварилась оця пінка. У воду додаю сіль і небагато спецій. Потім голяшку виймаю і кладу в гусятницю. От тут не шкодую води, спецій до смаку, часничок і все таке. Закриваю кришкою і печеться майже до готовності. Опісля знімаю кришку і з обох боків "гольондка" гарно дорум"янюється. Тоді вона виходить соковита і саме печена.

А картоплю печу окремо, подаю з часником і зеленню. В ідеалі пивком те все запити... :0049:

Пітверджую - рецепт бомбезнимй. Саме Світлєнка навчила мене готувати гольонку. А до цього я думала, що це мегаскладно. Так що дерзайте і смакуйте :)

П.С. Вчора обідали "гольондкою" і "флячками" за традиційним польським рецептом. Усе з печі. Дуже смачно.

post-6229-0-66463100-1422791135_thumb.jp post-6229-0-17442000-1422791146_thumb.jp post-6229-0-49302100-1422791154_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я чекаю на рецепт маринованих печериць:-)

І я приєднуюся! )))

Давайте вже бо як то кажуть "крутить" спробувати :=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім привіт! вчора був на весіллі! то сьогодні до рота нічого не лізе_)))))але на вечір,ось таке захотів xforester тобі окремий привіт! ))

Короче підсмажене куряче філе з добавленням чу-чуть меду і соєвого соусу(шкода кунжуту не було,а так би добавив)і просто маринований імбирь і ще в тарілочку лийнув соєвий соус(ну люблю я його)

post-23661-0-02990700-1422903950_thumb.j

post-23661-0-78648600-1422903968_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здаю рецепт маринованих печериць: на 500г печериць півстакана оліі, 50г оцту, 1ч.л. солі, 2ч.л. цукру, 10 горошин чорного перцю, 3 зубчики часнику, 3 лаврових листочки. Все разом в емальовану посудину, перетрусити, і на вогонь на 5хв. Все. В принципі, як схолоне, можна іісти, довго маринувати не обов'язково. Смачного))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запік картоплю,з м"ясом(бочок),і ще захотілося (морскої капусти)багато!!

post-23661-0-31736000-1423598912_thumb.j

post-23661-0-36232200-1423599035_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може трішки і не красиво!(сфоткав) але гарячі бутерброди в духовці це бомба!!!Думаю мікрохвильовка це так :_13: !,якби мала(дитина) не розігрівала собі обіди,бо робота не дозволяє приїзджати і кормити,то б викінув би нафіг-це хірня!!

Духовка це все

post-23661-0-00434200-1423686076_thumb.j

post-23661-0-02982800-1423686086_thumb.j

post-23661-0-34217800-1423686094_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Час від часу обідаю в "Кораблику". Вчора там відкрив для себе дуже смачний і в той же час простий і легкий салат "Вітамінна стружка". Був дуже здивований поєднанням смаку таких звичних для нас інгредієнтів. Ціна смішна - 10 грн. з копійками. Але головний секрет в соусі, рецепт якого мені сьогодні привідкрили.

Інгрідієнти (з меню і очевидні): морква, помідор, огірок, бринза, соус.

Інгрідієнти соусу: соєвий соус, олія, оцет (можливо, винний), сіль, цукор. Співвідношення наразі невідоме.

Буду пробувати повторити.

Фото прикріпив.

post-10440-0-54234900-1423758237_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюся що зачастив, дивлюся що багато хто "Підтримав" і хочу підсказати,якщо хтось хоче заварганити гарячі бутіки,то особисто я змащую батон маслом з низу і кладу на "бляшку",не вздумайте змащувати олією "протвєнь". 180 градусів,масло розтоплюється,і я чекаю на маленьку кірочку з низу,потім на тарілку і ще терпіння хвилин 10,щоб хрумстіли, і ВУАЛЯ!!! приємного апетиту!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно було питання! про "Сніданок" у цій супер темі)) але видно наш народ, більше любить вечеряти :_07: отож без образ мій сьогодняшній сніданок:

Яйце-вареник)) До речі-це одне яйце з двома жовтками)))

post-23661-0-41193100-1424554829_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сьогодні готував м"ясо з овочами, причому м"яса було втричі більше ніж овочів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сьогодні готував м"ясо з овочами, причому м"яса було втричі більше ніж овочів...

Фото,де фото-чувак!! фото давай)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось фото.....

xiPS4.jpg

А сьогодні оселедець під шубою, а на десерт желе - нижній слой сметанкове а верхній - чорничне..... Ням, ням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смажиться картопля по-студентськи: сабж, олія, цибуля, сіль, перець - всьо. На великій пательні. Кисла капуста з олією та цибулею. Запивається пивом (дрібнота - кефір). Для ситності макається в майонез. Кажуть, шибко нездорова вечеря, але ситна смачна і нідорага: доляр, ауууу :_05: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хумус з підсушеним батоном

що таке хумус?

ПіСі: Свіжі огірки ще не зарано купувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хумус з підсушеним батоном

що таке хумус?

ПіСі: Свіжі огірки ще не зарано купувати?

ну хумус це нутове пюре

а огірки... ну я ж на відро за раз... 1-2 в місяць можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...