Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Согодні на вечерю щука в сметані, зловлена чоловіком, приготовлена мною і вжита під шардоне :)

post-2742-0-78918100-1414000133_thumb.jp

Рекомендую!)) таке викладувати піся 22.00,а може навіть і 23.00.щоб не підірвувати психіку, любящих погамати дорогих форумчан :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

збираюсь запекти курку в пиві, ням-ням

А я курячі крильця в гірчиці з медом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

+1

Я теж ділю крильце на три частини і кінцівку викидаю .

Запікаю в мультиварці , то так мені влазить 6 крилець -- 12 шматочків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви дивитесь на відкриття нової теми щодо сніданку?

У нас сніданок вихідного дня: лаваш з відварною куркою, помідорами. листям салату, маринованою в бальзаміку цибулею, тертим плавленим сирком під домашнім майонезом (або йогуртно-огірковим соусом).

RYu4y.th.jpg IKpOh.th.jpg imj7r.th.jpg GAj1k.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

Я не викидаю кінці крильць, бо люблю "хрустіти" ними. А щоб кінці не згоряли, я запікаю крильця в дечці, накритою фольгою, а за 10-15 хв до готовності розкриваю фольгу, щоб крильця підрум'янилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

Я не викидаю кінці крильць, бо люблю "хрустіти" ними. А щоб кінці не згоряли, я запікаю крильця в дечці, накритою фольгою, а за 10-15 хв до готовності розкриваю фольгу, щоб крильця підрум'янилися.

Згоден, багато хто так любить)) дай ще інколи продаються такі "кабанячі" що для любителів "похрустєть" то шо надо, особисто я люблю конкретний кусочок з м"ясцем :-).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас на сніданок пироги з вишнями до чаю/кави. Як казала Висоцька, вдома хоча б раз на тиждень, повинно пахнути випічкою. Це завжди найяскравіший спогад з дитинства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

a ce avokado, milko narizana cubyljka, chasnuchok, petryshka, oluwkowa olija i sil-perec na smak, mozna jak legkuj salatuk, ale todi avokado dribnenko narizatu, a mozna jak y mene i na chornuj hlibchuk, ny y koznogo riznuj smak, smachnogo :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що таке зелене на 2-му фото?

a ce avokado, milko narizana cubyljka, chasnuchok, petryshka, oluwkowa olija i sil-perec na smak, mozna jak legkuj salatuk, ale todi avokado dribnenko narizatu, a mozna jak y mene i na chornuj hlibchuk, ny y koznogo riznuj smak, smachnogo :D

гуакамоле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піца.. перший раз без заготовок і рецептів.. результат зафоткаю.. але вже коми вспливають - тісто не підіймається(( коротше - будуть вам фото і гастрономічні висновки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печені свинні ребра з картоплею та хрусткими консервованими огірочками :ok:

Крутяк!!)) від мене плюс, а не привикли всякі там:Агно де ле персиль. ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...