Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

а мене позавчора дружина порадувала смаженими лисичками в сметані і вареною картоплею! банально як для цієї пори року, але як смаааачно (навіть сфоткати не встиг :) )!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Люблю рецепти під назвою "швидко, просто, дешево".

Сьогодні приготувала кексики до чаю за ось таким рецептом:

Натерти 2 плавлених сирки (попередньо заморозити їх в морозилці)

Збити 2 яйця, 4 ст.л. сметанки, чайну ложку цукру, трішки солі, 1 ч.л. розпушувача до тіста.

З"єднати натерті сирки із збитими яйцями. вимішати все з 4 ст.л. муки.

Формочки для кексиків наповнювати на 2/3. Випікати 20-25 хв.

Смачного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опять кексы)))Только сегодня решила опробовать новый рецепт маффины из картошки, в идеале они идут с беконом и твердым сыром, но мои дети бекон не жалуют, потому его заменили докторской колбасой, а твердый сыр плавленным, лук тоже не едим, вместо него приправка...

.3 сырых картошки потереть на терке, смешать с тонко нарезанным копченым беконом, мелко нарезанной луковицей, тертым сыром (50 г). Добавить 2 сырых яйца, зелень, соль, перец, немного чесночной приправы и выложить смесь в формочки для кексов. Запекать в духовке, разогретой до 180 градусов С, примерно 40 минут.

На 9 формочек ушло 5 картошек, 4 яйца, 2 плавленных сырка.

На фото они еще в процессе запекания, так как пеку прямо сейчас)post-2519-0-83796700-1408644899_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я щойно посягнула на святеє святих: аджарулі, хачапурі (вимовляти з акцентом, так краще смакує :)))

post-2742-0-45013200-1408648758_thumb.jppost-2742-0-71678200-1408648763_thumb.jp

Оскільки мої творіння завжди спонтанні, то сулугуні в таку погоду чоловіка шукати не посилала, але домашній сир в холодильнику завжди є :)))

Сподобалось, є бажання повторити з іншими сирами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фанат спагетті!! в будь якому приготуванні, хочь карбонара, хочь з будь-яким соусом як було сьогодні.

Відварені спагетті добавив в соус. Сам соус: оливкова олія в якій смажився часник(роздавлений),який треба викидати, а потім добавляю помідори черрі.Ну і звісно приправи базилік і чу-чуть петрушки.))))

post-23661-0-57953300-1408908902_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думайте що так багато їмо, просто ділюся що було ще і вчораpost-23661-0-85657200-1408910033_thumb.j Картошка з м"ясом+цибуля,майонез,сир,можна помідори,але ми любим окремо (салат з помідорів). Короче круті говорять"М"ясо по французьки")))))))як на мене смішно.

post-23661-0-85657200-1408910033_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на вечерю був Оякодон - японський омлет з куркою та рисом. Вийшло смачно, навіть як на перший раз :)

post-1517-0-70001800-1408995882_thumb.jp

post-1517-0-10408600-1408995903_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в мене все набагато простіше ,але, не менш смачно.

Курячий бульйон, і макарони. Та тушкована картопля із м'ясом. Те, що діти будуть їсти 100%.

На десерт, правда, нічого не придумав ще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збирались робити на вечерю, але вирішили не чекати: грибний крем-суп з сухариками.

Готувала 12-річна доця, я наглядав і радив:

klHs.th.jpg i0YOx.th.jpg HLAMV.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я це змогла - аджарулі! Над формою ще треба попрацювати, але вийшло смачно. Дякую Ласці за натхнення :)

post-6339-0-37809200-1409423426_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зафотати не встигла(( але вчора був пиріг із цибулею та соленим сиром, а також сирні мафіни))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора звернув увагу, що надлишок фруктів дома довго зберігатися не буде (почала зявлятися мошка) і вирішив не допустити марнотратства ))) порадував своїх фруктовим салатом: яблука, сливи, груші - все своє, дачне, плюс докупив бананів, все нарізав маленькими кусками, виклав слоями, які перемазав сметаною, збитою блендером з загущувачем, цукром, ваніліном і лимонним соком. наверх потер чорного шоколаду і покришив горіхі, яблучний слой окремо посипав корицею. получилася добра кастрюля! :0111:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов на кухню до того місця де має стояти холодильник, почухав два......... і спати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу тортика

Кому там тортик?)))Пекла доче "Пражский" к 1 сентября. Наш самый любимый торт, и как часто в жизни бывает, все гениальное просто. Готовить его очень легко.

post-2519-0-07861000-1409590894_thumb.jppost-2519-0-13815100-1409590930_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу тортика

Кому там тортик?)))Пекла доче "Пражский" к 1 сентября. Наш самый любимый торт, и как часто в жизни бывает, все гениальное просто. Готовить его очень легко.

post-2519-0-07861000-1409590894_thumb.jppost-2519-0-13815100-1409590930_thumb.jp

Кухня прикольна ))))))))...ну а діти, а що діти, то святе!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу тортика

Кому там тортик?)))Пекла доче "Пражский" к 1 сентября. Наш самый любимый торт, и как часто в жизни бывает, все гениальное просто. Готовить его очень легко.

post-2519-0-07861000-1409590894_thumb.jppost-2519-0-13815100-1409590930_thumb.jp

Кухня прикольна ))))))))...ну а діти, а що діти, то святе!

Я теж хотіла написати, що доця хороша у вас, ну і тортик само собою...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшов з роботи, обіцяв дівчині рибку в кунжуті піджарити тільки.. загалом і рибка в кунжуті і супчик з м'ясними галушками і гарнір до рибки - рис із томатною підливою) оцінить? вибачаюсь що без фото - краще не фоткати, ніж фоткати на мою палицю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшов з роботи, обіцяв дівчині рибку в кунжуті піджарити тільки.. загалом і рибка в кунжуті і супчик з м'ясними галушками і гарнір до рибки - рис із томатною підливою) оцінить? вибачаюсь що без фото - краще не фоткати, ніж фоткати на мою палицю)

А як оцінити? )) написав дуже гарно, хоча я думаю смачно вийшло,бо коли людина так щиро пише, то як би там не було, не може бути не смачно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...