Фк Волинь
Автор темы Tumoxa44, 27 лют 2009 11:39
Сообщений в теме: 3740
Отправлено 31 березня 2009 - 15:54
Зіграли з Енергетиком в нічию, 0:0 (команда з Бурштина, Ів.-Франківська обл.), провисіли цілий матч на воротах, а так нічьо і не забили
Жаль звичайно. Наступна гра з харківським Геліосом (число непам"ятаю, 15-ті в чемпіонаті). Таке от.
P.S. залишились на 7-му місці.
P.S. залишились на 7-му місці.
Отправлено 04 травня 2009 - 11:06
У 26-му турі Професіональна футбольна ліга організовує відразу дві інтернет-відеотрансляції першолігових матчів. Один з них - за участю волинян. О 17-00 у понеділок на веб-сайтах www.pfl.com.ua та www.turnir.com.ua можна буде в режимі он-лайн переглянути матч "Нафтовик-Укрнафта" - "Волинь".
Отправлено 25 травня 2009 - 11:03
Цікавий факт: подивився на офіційному сайті склад команди, то середній вік (на око прикинув) сягає 22 роки і присутній лише один (!) іноземець, бразилець. Пам"ятаю раніше то хватало і бразильців, і африканців, азербайджанці були.
Отправлено 03 червня 2009 - 22:16
Відіграли 32-ий тур в нічию зі Сталлю в Алчевську. Перемога/нічия/програш -- то в принципі нічого не вирішує, а от що вкурити неможу, то чого тур 32-ий, а команди в середньому зіграли по 30 ігор, тільки в нас максимум -- 31. Де взялося 32 тура?
Я беру інфо з football.ua.
Отправлено 03 червня 2009 - 22:36
PavelS (3-6-2009, 23:16) писал:
Відіграли 32-ий тур в нічию зі Сталлю в Алчевську. Перемога/нічия/програш -- то в принципі нічого не вирішує, а от що вкурити неможу, то чого тур 32-ий, а команди в середньому зіграли по 30 ігор, тільки в нас максимум -- 31. Де взялося 32 тура?
Да вроде это 31-й тур для Волыни (инфа http://fc.volyn.net/chempionat.html). 32-ой будет 8.06.
Отправлено 19 червня 2009 - 15:29
У вище згаданому інтерв'ю Кварцяного згадувався солідний воротар, рівного якому в Прем'єр-лізі немає.
В інтернеті вже з'явилось ім'я цього воротаря - Ісса Ндойє, який раніше виступав в чемпіонаті Ірану і вже встиг побувати на оглядинах у харківському "Металісті", але їм не підійшов. (с)
В інтернеті вже з'явилось ім'я цього воротаря - Ісса Ндойє, який раніше виступав в чемпіонаті Ірану і вже встиг побувати на оглядинах у харківському "Металісті", але їм не підійшов. (с)
Отправлено 25 червня 2009 - 15:23
ФК "Волинь" підписала контракт з вищезгаданим мною сенегальским голкіпером. Цю новину та детальну характеристику нового гравця нашої команди можна прочитати на офіційному сайті футбольного клубу.
Отправлено 26 липня 2009 - 11:49
На післяматчевій прес-конференцію він заявив, що завдання вмерти, але вийти в УПЛ не стоїть
Але будуть старатись, і будуть нові трансфери для підсилення клубу. Молодь хоче розігнати, бо вона не допрацьовує до кінця. Лопес теж зупинився в розвитку. І понтів забагато в гравців з'явилось. І дуже вже його дратують "напівп'яні придурки" (вболівальники Дністра
). Ну це такий собі витяг з його прессухи)
Отправлено 26 липня 2009 - 14:51
PavelS (26-7-2009, 12:09) писал:
Хтось бачив/читав/чув щоб з керівнитством Волині було чітко сказано, що клуб буде виходити до УПЛ в цьому сезоні? Бо я тільки знаю, що Кварцяний поставив вимогу виступити краще ніж в минулому сезоні.
Тут Столяр говорил:
Цитата
У наступному сезоні, якщо усе вдасться, перед командою стоятиме завдання увійти в елітний дивізіон. Кварцяний прекрасний тренер. Я вважаю його найсильнішим на сьогодні в Україні, але йому, звичайно, потрібен фінансовий ресурс
Отправлено 14 серпня 2009 - 12:43
Професіональна футбольна ліга України разом з сайтом www.turnir.com.ua пропонують до уваги уболівальників пряму відеотрансляцію матчу 1/16 фіналу Кубка України ПФК "Олександрія" - "Волинь", котрий відбудеться у суботу, 15 серпня. Початок трансляції - о 18-00.
Отправлено 15 серпня 2009 - 17:23