Перейти до змісту

Покращуємо якість нету від ІНТЕРТЕЛЕКОМу


Рекомендовані повідомлення

Завжди найбільше незадоволені якраз ті, що підключились спочатку (за вийнятком тих, кому наобіцяли золоті гори, але це окремий випадок). Причину пояснювати, думаю, не треба?

Майже так. Повторю вже втретє - радіочастотний ресурс не гумовий. В провідних операторів все набагато простіше. Тому нормальний безліміт за нормальну ціну - це до них, мобільщики собі такі вільності дозволити не можуть, БС і транспорт до них коштують чималенькі гроші, не те що свічі з оптикою в повітрі

Причина в тому, що крім того, що я плачу гроші ще й до того всього користуюсь інтернетом і хочу його якісного. От якби я просто платив, і не користувався б, то був би гарним клієнтом, а так я злочинець

Та сказали б уже прямо - одеські євреї, в ІТ таких вистачає ;)

:0150:

Погане порівняння. В 450-му діапазоні більше нема мереж CDMA, навіть навпаки - купа вільних частот, які нікому не потрібні. І дороге абонентське обладнання. Тут мова хіба може йти про транспорт + розміщення, як МТС продасть окремо CDMA, якщо БС стоять в їхніх контейнерах і підключені по їхньому транспорту???

Не було й не буде. Але на це питання може дати відповідь керівництво МТС, а не я. МТС-Україна планує продати свою CDMA-мережу за $200 млн

а цей дядько таке собі видумав:

"МТС використовує малопоширену радіочастоту. Ймовірно, абонентське обладнання обходиться їм дорожче, ніж нам", - припускає він.

Через це CDMA-мережа МТС можу бути малопривабливою. Однак, на думку пана Бориса Давидова, МТС представляє найбільший інтерес для інтернет-провайдерів у регіон*х.

"Вони можуть взяти в оренду ділянку мережі і роздавати абонентам сигнал по Wi-Fi. Таким чином МТС позбавиться від витрат на продажу послуг - цим займуться провайдери на місцях", - припускає він.

"Будем подождать", запасаємся попкорном ;)

Попкорну буде мало, є ризик з голоду здохнути (вибачте за песимізм) :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 297
  • Створено
  • Остання відповідь

Доброго дня всім. У мене така проблемка: В кожні 5 - 10 хв. "пропадає" інтернет на 10-15 секунд, при цьому в програмі axesstel значення At state connected - не змінується, всі показники показують що з БС я з"єднаний. В грі вибиває повідомлення "connecting problem", розрив звязку в скайпі, через 10 -15 сек. все в нормі.Почалося близько тижня тому. Я користуюсь інтертелекомом 1.5 років, раніше такого не було.

м Вол-Волинській. ActivePilot PN 440. Наперід дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dual, читаючи Ваші пости у цій темі, складається враження, що Ви дуже ввічлива, чемна та витримана людина.

Хочете Ви цього чи ні, але в даній темі для багатьох користувачів Ви сприймаєтесь як "лице " Інтертелекому.

А читають ці пости дуже багато людей. Так що, "не падайте лицом в грязь ".

А то ненароком хтось з керівництва Інтетелекому прочитає і ахне від подиву, як Ви своїм стилем розмови робите антирекламу Інтертелекому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dual, читаючи Ваші пости у цій темі, складається враження, що Ви дуже ввічлива, чемна та витримана людина.

Хочете Ви цього чи ні, але в даній темі для багатьох користувачів Ви сприймаєтесь як "лице " Інтертелекому.

А читають ці пости дуже багато людей. Так що, "не падайте лицом в грязь ".

А то ненароком хтось з керівництва Інтетелекому прочитає і ахне від подиву, як Ви своїм стилем розмови робите антирекламу Інтертелекому...

Цілком згідна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті третій модем запрацював. Виходить не кожен модем може в селі нормально працювати. Тобто нормальним модемом є Novatel U760. Але і він буде лише нормально працювати коли DRC Requsted стоїть 3.07 мегабіта. Коли менше, навіть 1.8, то у вечері швидкість близька 20 кб. Людей дійсно багато, але і послуги не надаються нормально. Напевно економлять на світлі на вишках, необхідну потужність не надають, от все і гасне у вечері.

Ото думаю що робити далі, чи повертатися назад на піпелнет, швидкість якого останнім часом радує навіть у вечері і при DRC Requsted 1.5 мегабіта, чи ні. Бо навіть обіцяні dual 1.8, при яких має задовільно працювати не працює, з мобільного і то швидкість більша, там до 30 кілобайт видає, а ІТ 20 кілобайт в ту саму пору, от і EVDO Rev.A вам :(

Ще що замітим що DRC Requsted у вечері, в мене, близько 1.5-1.8, а зранечку і до 3.07 мегабіта доскакує, нічого нечіпаючи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я уже зазначав, тут я - приватна особа. Надіюсь, що мої поради комусь допоможуть. А керівництво мене мало турбує, я за свою роботу зубами не тримаюсь. Гіршої антиреклами, ніж собі робить сам ІТ годі шукати

Тут я з вами згідний на всі 100% ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачекайте, а напрямок куди? Чи, перефразовуючи, яка БС ловить? (Скріншот Аксестеля дуже допоміг би, або принаймні значення Active PN). Бо якщо це Цумань (як у вашого товариша) - то там навантаження я б не назвав високим, швидкість має бути краща. Чи, може, це у вас Підгайці?

Цумань (ПН 496). Я тільки одного зрозуміти не можу о 20.00 DRС Requested 921 кілобіта в мене, а зранку о 6.00-7.00 DRС Requested 2.5-3 Мегабіта. Через що сказав що енергію жмуть, добавляли б потужність на вечір і було б набагато краще, принаймні в мене така думка, а так багато користувачів, сила радіохвилі тоді слабшає, і сигнал відповідно теж.

Але мені вже всерівно. Я знайшов чисто випадково за ті самі гроші (100 грн в місяць), але не 1 гігібайт в день, а майже 1.2 гігібайта трафіку. І знаючи що в піпла менше користувачів, я свобідно зможу собі ввечері подивитися відео, навіть якщо DRС Requested буде 1.8. А свій новател я вже знайшов кому продати, хіба що в тої людини будуть якісь перешкоди з прийомом піпловського сигналу (в чому сумніваюся). Коротше там підберу що їй краще чи піпл чи ІТ. Перепрошивка в піпла 45 грн по моєму, точно що не більше, лише не знаю чи вони на місці перепрошивають, чи кудись відправляють на перепрошивку. Так що альтернатива Волинянам і Рівянянам є, якщо мають дану прописку, то гайда в Піпелнет з паспортом на тариф ГІГА Плюс (1200 мегабайт на добу).

Ось і ще посилання на даний тариф: http://www.peoplenet.ua/tariffs/pyaterochka_giga_plus/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Смійтесь з мене скільки влізе, мені вже всерівно, але з людьми потрібно вічливо поводитись. І я далі притримуюся тієї позиції, що ІТ не надає нормальне покриття. Плюс куча модемів в ІТ не придатні для роботи в селі, одиниці які працюють нормально. Люди ото жаліються що нема швикості, а мало хто знає що проблема просто в модемі.

Я вже для себе знаю що зробити щоб і з піпла був нормальний сигнал і з ІТ + перепрошити модем з одно оператора на інший не складає проблем.

Більше навантаження в ІТ користуюся піплом, навпаки користуюся ІТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я далі притримуюся тієї позиції, що ІТ не надає нормальне покриття. Плюс куча модемів в ІТ не придатні для роботи в селі, одиниці які працюють нормально. Люди ото жаліються що нема швикості, а мало хто знає що проблема просто в модемі.

Ну це вже ви мене вибачте, але ви впевнені, що купували модем САМЕ В ІТ??? І, мабуть, за нього безпосередньо в касу платили? Якби ви купили брендовий модем - то було б зовсім інше діло, але ви ж хотіли зекономити - ну то хто ж вам тоді лікар?

Луцьк, Волі 14, ТОВ "Інтертелеком".

Перший раз прийшов, порадили кілька днів почекати, поки привезуть щось нормальне, почекав, купив за 323 грн модем, не тяне в селі, в друга теж, пішов поміняв, точніше знову тиждень чекав, взяв модема за 407 грн, та сама історія, в селі не в мене ні в друга не тяне. Пішов, дочекався модема такого як в друга, взяв нарешті отой новател У760, стало в друга нормально, але ще викидати 200 на нову антену (яка в мене по рахунку вже була б третя), я не хотів, та й побачивши, що при DRC Requested 1,5 мегабіта піпел в 5 раз робить краще в ті самі часи пік, і має вже альтернативний тариф от і перейшов на нього.

Висновок: Ні працівники, ні в сервісному центрі, самі не знають толком що продають, я понадіявся на їх компетентність, але як завжди виручила своя логіка.

Результат: Викинув зайвих 200 грн на послугу від ІТ, а інтернету не отримав (щоб був хоч якийсь інтернет прийшлося попоходити в ІТ). Отримав досвід, розібрався як добре налаштувати антену і якого оператора рекомендувати іншим, хто мене питається про підключення до інтернету в моєму селі і сусідніх, іна даний час це зовсім не ІТ.

Ну как тоді мені скажіть модем Pantech UM175 для села як піде ???? Нормальна на ньому швидкість буде???

Якщо ви маєте цей модем, підіть до знайомих, в яких добре працює інтернет, тоді побачите. Якщо ні, то погугліть, розпитайтесь ще в когось.

Бо особисто я не знаю який він, той модем. Сам маю зараз Novatel U760 та Huawei EC168, обидва мене задовільняють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо зараз ми перебуваємо в такому часовому проміжку, як і на початку "нульових", коли був спочатку один мобільний оператор UMC в якого в порівнянні з сьогоднішнім днем була мала зона покриття, були "космічні" тарифи (хто б тоді міг повірити, що пройде час і можна буде користуватись мобільним зв'язком і не платити за це?), був відсутній вибір оператора? На початку "нульових" був інтернет через Dial-Up, пізніше появився і Київстар, іlife:), ADSL. Хто вірить, що будуть подібні часи і 3G (чи 4G)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

STYLEFASHION, c. Малин, Млинівськи район. 17 км до Підгаєць, користувався піпелнетом і зараз їм знову користуюся після невдалого підключення до ІТ.

Якщо брати ІТ - то у нас антену треба було направляти на Цумань, до якої 25 км, але БС там менш завантажена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожні 5 - 10 хв. "пропадає" інтернет на 10-15 секунд

Ніяких проблем не видно, ви перевіряли на інших компютерах? Торент випадково не включений (навіть без закачок/роздач), в мене таке було, що аська постійно кожні 15 хв вилітала, бо йшло оновлення DHT - воно створює купу маленьких пакетів, що забивають канал. Також причиною може бути вірус

Торент був вимкнутий, вірусів теж не було помічено. Сьогодні все в нормі. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

, як пришвидшити нарахування коштів юридичним особам по перерахунку?

У наш вік інформаційних технологій кошти по перерахунку на рахунок ІТ зараховуються на протязі 3х(!) днів, ЦЕ НОНСЕНС!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повинні зараховуватися на наступний день після проплати
Коли немає альтернативи і зв'язок потрібен вже, на наступний день це занадто довго.

Так само, юр. осіб чомусь не можна поповнювати з терміналів поповнень і через касу банків (у вихідні). Це дуже незручно тому що абонкаси ІТ не працюють у суботу та неділю.

Системи інформування як такої немає, при заключенні договору дівчата в торговому залі не могли пояснити як зареєструватись в системі самообслуговування для контролю балансу рахунку. Фактично якщо 1е число попадає на вихідні і закінчуються гроші то інтернет закінчується. Це трохи не здорова ситуація.

З.І. Оператор це не тільки покриття мережі це ще й сервіс для абонентів. Поки що сервіс в ІТ кульгає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже сумніваюсь в тому, що не могли пояснити, тому що це елементарні речі. Якби було бажання, то ви би і самі розібрались, абсолютно нічого складного. Заходите на сайт ІТ, зліва буде посилання на систему самообслуговування, переходите по посиланню. Якщо ви ще не зареєстрований користувач, то натискаєте "зарегистрироваться", заповняєте поля (якщо заходите з модему ІТ, номер якого ввели в перше поле, останнє поле заповняти не потрібно). Після реєстрації повертаєтесь на сторінку входу в систему, вводите номер і пароль - і ви в системі.
Не сумнівайтесь, в мене не 1 модем по Україні, як їх контролювати?

Ну і якщо модем фізично в іншому місті, тоді як бути з кодом РУНА? Костиль ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходиш з того модему, реєструєшся і відразу відключаєш запит РУН. В мене 3 модеми і 1 точка доступу, відразу так зробив на усіх і немає проблем. Якщо модем у когось, можна це зробити в телефонному режимі. Згоден, що ці РУНИ бред, але що поробиш, такий захист Інтер придумав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся суть в тому, що я питав у дівчат при заключенні договору, як відстежувати кошти на рахунках, мені сказали, що не знають як це зробити для юридичних осіб.

Як виявилось для реєстрації в системі не вистачило нуля перед номерами на які були зареєстровані модеми. А це мого б допомогти уникнути деяких незручностей телефонування на гарячу лінію для того щоб взнати баланс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня я живу в с. Губин-Першому. Скажіть будьласка чи зможу я отримати сигнал REV B за допомогою E306 модема і антени 17db. кабель 15 м втрата при частоті 860MHZ 11.3 db на 100 метрів. Висота над землею 17 м. Дякую...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня я живу в с. Губин-Першому. Скажіть будьласка чи зможу я отримати сигнал REV B за допомогою E306 модема і антени 17db. кабель 15 м втрата при частоті 860MHZ 11.3 db на 100 метрів. Висота над землею 17 м. Дякую...

Ви вже є абонентом ІТ? Якщо так - то не завадило б побачити скріншоти Аксестеля.

По розрахункам - дуже складно в даному населеному пункті отримати нормальний сигнал, тут дійсно треба підіймати антену на значну висоту. Звідки у вас такі дані про втрати у кабелі, мені здається, що втрати куди більші. Напрямок куди - на Луцьк (26-28км), чи Горохів (21-23км)?

Якщо відверто, я б не радив там взагалі підключатись - нормальний сигнал там скоріше за все відсутній, навантаження на БС досить високе, абоненти з поганим сигналом тільки гірше роблять для інших. Rev.B - по суті це майже той же Rev.A, тільки з можливістю об'єднувати кілька каналів одночасно (ще є підвищена швидкість для ідеальних умов, але то нечасте явище). Е306 здатен об'єднувати до 3 каналів, тому при рівних умовах Rev.B теоретично швидший в 3 рази (для ідеальних умов - може і в 5 разів).

В будь-якому разі, скріншот допоміг би, може у вас там сигнал насправді дуже хороший (хоча сумніваюсь)

Ні до ІТ я ще не підключени(планую підключатись). Чи є суттєва різниця між кабелем: RG-11(75Ом) втрати 13,05db при 865MHZ на 100м. і RG 218/U(50Ом) 11,2db при 800 MHZ на 100 м.Чи зможу я підключитися до БС в торчині яке там завантаження мережі??? Якщо можете порадьте кращий кабель. Чи не має в ІТ ставити БС в смт. Сенкевичівка. Вигідна місцевість на підвищенні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого тоді інтертелекомівці радять, щоб бабла збити, а дуал не радить щоб в нього інтернет не пропав, бо то така контора, завтра ще паро чоловік підключиться дуал буде без інтернету інтертелекомівського, скоріше б конкуренти прийшли щось накштал жираф , то тоді будуть чухатись і думати про народ, а не патякати .

Дуал, сдма для того сдма щоб далеко приймати сигнал і впевнено, але на жаль інтертелеком не справляється мало вишок.

Висновок , поганий інтернет.

Зі слів Дуала тему перейменувати треба погіршуємо якість інтернету інтертелеком, і платимо бабки.

Тролі, вони такі тролі...

Хто тобі що радив, чудо ти горохове? Мені не себе жаль, бо інтернетом від ІТ майже не користуюсь, мені шкода тих абонентів, у яких гарний прийом, але вони мають низьку швидкість через таких, як simons-tv... ой, вибачайте, STYLEFASHION, яким і себе не жаль, і на інших начхати. І пищить по кожній найменшій причині у форумах, які всі оператори "Г", а він один такий хороший. Треба економіку вчити, а не лише одним телебаченням і розкруткою свого ресурсу цікавитись. До тебе, мабуть, братки з бітами приходять, і кажуть "давай бабки за інтернет"? Чи саменький добровільно платиш? Чи, може, батьки за тебе, бо судячи з повідомлень, ще не доріс за себе платити. Жди свого жирафа, вже біжи і підключись, а потім кричи у них на форумах, що інтернету немає, може, вони тобі спеціально поставлять базову в твому любому Воютині.

Ні до ІТ я ще не підключени(планую підключатись). Чи є суттєва різниця між кабелем: RG-11(75Ом) втрати 13,05db при 865MHZ на 100м. і RG 218/U(50Ом) 11,2db при 800 MHZ на 100 м.Чи зможу я підключитися до БС в торчині яке там завантаження мережі??? Якщо можете порадьте кращий кабель. Чи не має в ІТ ставити БС в смт. Сенкевичівка. Вигідна місцевість на підвищенні.

На рахунок кабелю - гугл вам на допомогу. Взагалі, в нас на вибори ставили рішення без коаксіального кабелю - модем+роутер, антена приєднується безпосередньо до перехідника на модем, а з роутера вже йде вита пара. Але таких комплектів наразі в продажу немає, може хіба який дилер запропонує. І дуже сумнівно, що втрати всього 11-13 dB, 50 - більш реальна цифра.

До Торчину явно не вийде, рельєф + дальність, БС встановлювати можливо будуть (десь посеред Луцьком і Гороховом, Лайф ставить вежу), але це все може затягнутись не те що на місяці, а на рік і більше

Ще раз повторю - не радив би підключатись у вашій місцевості, бо нічого хорошого з того не буде. Там, цілком можливо, навіть звичайний мобільний інет може бути швидше, ніж ІТ. Хтось у вашому селі вже користується?

Да користюється в шкрлі і в знайомих. В школі направлена антена на 12 db вроді 15 метрів кабеля rg 58 (був в комплекті) Швидкість як коли 200-500 кб/с. Чи суттєво який кабель ставити 50 Ом чи 75 Ом. Якщо да то на що це впливає...? Розглядаю utel як запасний варіант. Як ви думаєте з антеною 24 db яка можлива швидкість??? (я в цьому операторі не розбираюсь) Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... Чи суттєво який кабель ставити 50 Ом чи 75 Ом. Якщо да то на що це впливає...?...

Суттєво.

Якщо грубо сказати - впливає на рівень сигналу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вечір:

2359460533.png

Покращити якість інету може тільки Інтертелеком... Але не хоче, він забив на це...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вечір:

2359460533.png

Покращити якість інету може тільки Інтертелеком... Але не хоче, він забив на це...

Який DCR Requested ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...