Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

Покращуємо якість нету від ІНТЕРТЕЛЕКОМу

Сообщений в теме: 158

#151 dual

А поговорить?

• Участники
  • 306 сообщений
  • 440 Поддержали
48

Отправлено 13 лютого 2012 - 11:15

Просмотр сообщенияandrusha (12 лютого 2012 - 22:24) писал:

значення DRC Requested нестабільне (0~1.2288)
Уже неодноразово згадувалось вище - 0 - це одне з двух - або 1,53, або 3,07, бо версія вашого Axesstel'я - 1.5х. У вашому випадку скоріше за все 1,53

RX2 - зникає(як я зрозумів це антена, якої нема :0159: )
антена є, RX2 може зникати, коли модем падає в "спячку" - тобто після певного часу (до хвилини) неактивності. Всі заміри необхідно проводити, коли йде трафік

Після нового року швидкість 20-40 кілобайт, хоча іноді підніматися до 100-150(рідко і ненадовго).
Підкажіть, це в мене проблеми з сигналом, чи перезавантажена БС?
Навантаження на БС, звичайно, є, але не дуже високе (якщо, наприклад, порівняти з сектором, що дивиться на південь, то там значно вище; у вас ловить сектор, що спрямований до кордону). Звісно, що у другій половині дня чи на вихідних воно вище. Проблема більше у рівні прийому, -90dBm - це мінімальний рівень для нормального прийому, а якщо погіршаться погодні умови, то і рівень (а відповідно - і швидкість) впаде. Тому порадив би придбати антену, або хоча б винести модем на подовжувачі до вікна, що дивиться на БС (якщо таке є) - вул. Старицького. Нормально - якщо буде 2,4-3,07
2B OR NOT 2B = FF

#152 andrusha

Шел мимо

• Участники
  • 5 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 14 лютого 2012 - 13:07

При виборі антени є якісь нюанси, на які варто звернути увагу?

#153 dual

А поговорить?

• Участники
  • 306 сообщений
  • 440 Поддержали
48

Отправлено 15 лютого 2012 - 11:25

Просмотр сообщенияandrusha (14 лютого 2012 - 13:07) писал:

Взагалі особливих нюансів наче і немає. Але вже не впевнений, що вам варто спішити її купувати - вчора в м. В.-Волинський було встановлено додаткову БС, а отже пропускна здатність зросла вдвічі. Тому, якщо вас влаштовувала швидкість кількома місяцями раніше, то думаю, що має влаштовувати і зараз
2B OR NOT 2B = FF

#154 andrusha

Шел мимо

• Участники
  • 5 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 19 лютого 2012 - 12:28

Просмотр сообщенияdual (15 лютого 2012 - 11:25) писал:

Просмотр сообщенияandrusha (14 лютого 2012 - 13:07) писал:

Взагалі особливих нюансів наче і немає. Але вже не впевнений, що вам варто спішити її купувати - вчора в м. В.-Волинський було встановлено додаткову БС, а отже пропускна здатність зросла вдвічі. Тому, якщо вас влаштовувала швидкість кількома місяцями раніше, то думаю, що має влаштовувати і зараз
А я то думаю чому сигнал 14 лютого пропав. Ви можете чимось допомогти?Зараз я з антеною в друга на іншому кінці вулиці з синалом 95 dBm В мене дома нічого не ловить. В чому причина? В мене зявиться сигнал який був раніше?

#155 dual

А поговорить?

• Участники
  • 306 сообщений
  • 440 Поддержали
48

Отправлено 19 лютого 2012 - 14:14

Просмотр сообщенияandrusha (19 лютого 2012 - 12:28) писал:

А я то думаю чому сигнал 14 лютого пропав. Ви можете чимось допомогти?Зараз я з антеною в друга на іншому кінці вулиці з синалом 95 dBm В мене дома нічого не ловить. В чому причина? В мене зявиться сигнал який був раніше?
Не зрозумів, це у вас -95, чи у друга? з антеною???
Напишіть, будь-ласка, чіткіше, бо не зовсім зрозуміло. Сигнал міг дещо впасти, на кілька децибел, але ж не зникнути зовсім, пропадання були лише 14 числа, впродовж годин двох-трьох максимум
2B OR NOT 2B = FF

#156 andrusha

Шел мимо

• Участники
  • 5 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 19 лютого 2012 - 18:46

<p>

Просмотр сообщенияdual (19 лютого 2012 - 14:14) писал:

Не зрозумів, це у вас -95, чи у друга? з антеною???
Напишіть, будь-ласка, чіткіше, бо не зовсім зрозуміло. Сигнал міг дещо впасти, на кілька децибел, але ж не зникнути зовсім, пропадання були лише 14 числа, впродовж годин двох-трьох максимум

14 числа десь в 18 00 в мене пропав сигнал .Я подзвонив до друга(який живе недалеко від мене), в нього така ж ситуація(по сьогоднішній день). В суботу я купив антену, з якою сигнал з*явився на рівні -95(в друга, в нього легше направити антену) Виходить, встановили 2-гу вишку і сигнал пропав? Можливо якась проблема з БС? Чи розраховувати мені на те, що сигнал відновиться?

#157 dual

А поговорить?

• Участники
  • 306 сообщений
  • 440 Поддержали
48

Отправлено 19 лютого 2012 - 20:04

Просмотр сообщенияandrusha (19 лютого 2012 - 18:46) писал:

14 числа десь в 18 00 в мене пропав сигнал. Я подзвонив до друга(який живе недалеко від мене), в нього така ж ситуація(по сьогоднішній день). В суботу я купив антену, з якою сигнал з*явився на рівні -95(в друга, в нього легше направити антену) Виходить, встановили 2-гу вишку і сигнал пропав? Можливо якась проблема з БС? Чи розраховувати мені на те, що сигнал відновиться?
Досить дивно, по даному сектору є і трафік і абоненти. -95 з антеною та ще й недалеко від БС, хм... Чому ви раніше мовчали, якщо сигнал пропав аж 14-го?
2B OR NOT 2B = FF

#158 andrusha

Шел мимо

• Участники
  • 5 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 20 лютого 2012 - 11:27

інтернету не було немав можливості написати. Значить до БС хтось підключаеться? у володимирі хтось зможе чимось допомогти мені?

#159 dual

А поговорить?

• Участники
  • 306 сообщений
  • 440 Поддержали
48

Отправлено 20 лютого 2012 - 12:25

Просмотр сообщенияandrusha (20 лютого 2012 - 11:27) писал:

інтернету не було немав можливості написати. Значить до БС хтось підключаеться? у володимирі хтось зможе чимось допомогти мені?
Підключення є, і є трафік, але дійсно, середня швидкість у вашому напрямку значно впала, а це може вказувати на низький рівень сигналу передачі БС. Наразі шукаємо причину... :_40:
2B OR NOT 2B = FF

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право