Сноубордисти тут є?
Автор темы LukeSkywalker, 06 січ 2009 14:23
Сообщений в теме: 85
Отправлено 04 лютого 2012 - 22:59
...транспорт есть .. 3 или 4 посадочных места есть ,куда положить сноуборды ,тоже есть.. горку найдём ...
шашлык\сисиськи кушаем?
у меня есть ещё два борда,только один переделаный под санки,у другого крепления нету,вернее не прикручено. Может получится собрать всё в кучу .. но это жжосткое крепление,то есть под ЛЫЖНЫЕ боты,которые тоже имеются,но в плачевном состоянии.
выезжать наверно лучше дето в 13:00
П.С. .. если наберётся больше 5 человек,то доставлю сидушки .. можно будет ехать Я+Жона+6человек
шашлык\сисиськи кушаем?
petyavaps (04 лютого 2012 - 11:38) писал:
я на лижах катаюся но якшо хтось дасть сноуборда то не проти катнутись разок
выезжать наверно лучше дето в 13:00
П.С. .. если наберётся больше 5 человек,то доставлю сидушки .. можно будет ехать Я+Жона+6человек
Сообщение отредактировал Egoist: 04 лютого 2012 - 23:08
О50231ЗЗ66 или О6712486О6
Отправлено 09 лютого 2012 - 17:32
Привіт всім !!! З кількості повідомлень в даній темі я бачу що тут зібралась дуже активна група любителів зимового відпочинку. Я і сам до таких належу але я покищо катаю на ковзанах і на бігових лижах на іншому поки що не доводилось. хочу на ваш розгляд винести пропозицію покатати цієї неділі ,але не в тих місцях де ви зазвичай катаєте а в новому місці де ще ніхто на бордах не катав , хоча така можливість там є. Мова іде про мою малу батьківщину село Горішнє яке знаходиться в Горохівському районі в межах так званої Волинської височини, відстань від Луцька 55 км вся територія це гірки і спуски різної висоти і довжини ну а окрасою цих місць є одна гора абсолютна висота якої згідно Генштабовських карт складає 261м ну а спуск з неї має ще більшу довжину , вищі гірки ніж у нас є тільки в селах Брани і Бужани тогож Горохівського району які знаходяться на межі з Львівською областью але до них набагато довше добиритатись. особисто я на своїх бігових лижах не насмілився її підкорити , а от вам з вашою технікою це до снаги. Якщо маєте бажання стати першовідкривачами на теренах нашої області , тоді ласкаво просимо. Я на вихідні 100% буду там катати , якщо кого цікавить , пишіть дзвоніть , буду радий допомогти. Ну і пару фот з тамтешніми краєвидами , даруйте що на них ще не зовсім зима.
Сообщение отредактировал chumak: 09 лютого 2012 - 17:33
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
Отправлено 13 лютого 2012 - 11:53
Creator (03 лютого 2012 - 23:16) писал:
Купив сноуборд, хочеться до громади приэднатися 
де купив, за скільки? чи є варіанти взяти напрокат сноуборд у Луцьку? Можна було б спобувати покататися (перелом після останньої покатушки вже заріс), проте нема на чому :-).
Дякуйте москалі, що я - не Бог!
|
Поддержали: 1 пользователь:
|
|
|
|
|
Отправлено 16 лютого 2012 - 10:30
..Буду выезжать с Теремно .. что б не ездить с бордом в маршрутке, подъеду куда скажешь(если только не ГПЗ
).. телефоны в подписи. Ориентировочное время выезда в 12:00.
В субботу вечером надо будет на День Рождения,так что не знаю как себя буду чувствовать в Восресенье. Если хорошо,то и в Воскресенье тоже можно будет покататься.
В субботу вечером надо будет на День Рождения,так что не знаю как себя буду чувствовать в Восресенье. Если хорошо,то и в Воскресенье тоже можно будет покататься.
Отправлено 18 лютого 2012 - 19:22
за высокий для меня трамплин оказался ((
....
на огороде вам бы получше б было )),сразу заехал после "васшей" горки на "огород",только нужно трамплин сделать. Завтра предлагаю ко мне на огород.. Дима как на это смотришь?
фото сегодняшнего попо-одбивания ))

4

4
4

4

4

4

4
....
на огороде вам бы получше б было )),сразу заехал после "васшей" горки на "огород",только нужно трамплин сделать. Завтра предлагаю ко мне на огород.. Дима как на это смотришь?
фото сегодняшнего попо-одбивания ))

4

4
4

4

4

4

4
|
|