Перейти до змісту

Ещё одна стройка в парке (почти)


ursa

Рекомендовані повідомлення

Район возле "Крематория" и Польского консульства.

 

Ещё совсем недавно были классные такие заросли, а тут...

Засыпали яму, сделали заезд, спилили деревья, выровняли землю...

 

Что за очередное нафиг?

 

IMG_20160504_193434.jpg

 

IMG_20160504_193602.jpg

 

IMG_20160504_193647.jpg

 

IMG_20160504_193814.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот что "Аверс" говорит:

 

 

Майже 150 дерев у Центральному парку культури та відпочинку піде під сокири будівельників: зараз біля вулиці Глушець розчищається територія, працює будівельна техніка та проводяться підготовчі роботи.

Нову житлову висотку зводитиме фірма місцевого забудовника Віктора Чорнухи "Луцькспецбуд".

Працівники кажуть, що для початку вони просто розчищають територію. На прохання показати дозвіл відмовляють, мовляв, далеко йти за документами.

Головний еколог міста Анатолій Гламазда каже, що про будівництво чув, але коли воно буде відбуватися – не знає. Адже забудовники необхідних документів йому ще не показували.

З його слів, такі роботи відбуваються з дозволу комісії зі стану зелених насаджень та ухвалення рішення про їх видалення. Головою такої комісії є заступник міського голови Юрій Моклиця. На черговому засіданні комісії прийняли рішення рубати дерева на площі півгектара. Такі втрати зелених насаджень, за словами Гламазди, потрібні нібито для геологічної розвідки, а не підготовки землі для будівництва.

"Ця ділянка має нерівний рельєф. Тому машини, щоб провести георозвідку, не можуть заїхати. Тому представники комісії обстежили ділянку і визначили, що під видалення підпадає 142 дерева різних порід. Складений відповідний акт обстеження від 1 квітня 2016 року", – зазначив Анатолій Гламазда.

Директор комунального підприємства, що опікується комунальними парками та скверами у телефонній розмові запевнив, що будівництво на території парку не відбувається. А та частина, на якій зрубують дерева, не є територією парку.

Поспілкуватися з начальником відділу архітектури та будівництва Леонідом Герасимюком щодо наявності усіх необхідних дозволів на будівництво журналістам не вдалося.

Відстань від багатоповерхівки до річки – більше 100 метрів, що загрожує осіданню фундаменту та руйнуванню будинку. Крім того, існує заборона на будівництво у водоохоронній зоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

черговий чорнухінський курник. Ці комсомольці забудують курниками кожен клапоть землі в Луцьку.Луцьк перетворюється в місто-потвору.Ну багатоповерхівка там аж зовсім не ліпиться!!!!Навколо промзона і завантажена об'їздна дорога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

Ну багатоповерхівка там аж зовсім не ліпиться!!!!Навколо промзона і завантажена об'їздна дорога.

+ до того ще й річка за 100 метрів. Як у класика, один в один!

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодня тудою проїжджаю і з цікавості заглянув на публічну кадастрову карту...

Там не лише ця ділянка вже "наділена"

Глушець.jpg

і більшість з них (ті, що невеличкі , посередині) - ПІД БУДІВНИЦТВО!

 

А по конкретно цій ділянці пише, що вона НЕ ПІД БУДІВНИЦТВО!

ділянка.jpg

певно вже перемутили призначення під будівництво!

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, jack74 сказано:

по конкретно цій ділянці пише, що вона НЕ ПІД БУДІВНИЦТВО!

може бути чергова неточність в карті.

в публічній кадастровій карті надто багато неточностей і помилок - за деякими оцінками, близько половини наповнення на сайті - з помилками. і насправді паперові документи в Держкадастру суттєво відрізняються від внесених на сайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думаю... помилки там були в географічних межах ділянок (вони могли бути просто не GPS-прив'язані, чи прив'язані з помилками), а от текст призначення ділянки - зовсім інша "помилка" :) тут "машинально" не проходить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власник ділянки в парку

Найменування юридичної особи

Управління капітального будівництва УМВС України у Волинській області

 
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@jack74

Цитувати

"Отримано 13 тис. звернень про помилки місцезнаходження земельної ділянки, близько 700 звернень про помилки конфігурації земельної ділянки та орієнтовно 1 тис. звернень про перетин меж земельної ділянки з іншими земельними угіддями", - інформує відомство.

вручну призначення ділянки немає сенсу вводити, коли є всього декілька (чи надцять) типових значень - тому шанси "не там поставив галочку" при виборі цільового призначення  - точно такі самі, як і замість "1" поставити "4" в координатах

 

просто, не вперше бачу неправильне цільове призначення. як і зміщення, накладання, відсутність ділянки, кадастровий номер якої в мене був. от щойно нагуглив, що вже давно було десятки тисяч звернень щодо помилок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, zaHARE сказано:

Ну багатоповерхівка там аж зовсім не ліпиться!!!!

імхо, добре ліпиться - ах..нний краєвид буде з вікон відкриватися - заплава Стиру, Луцький Замок на горизонті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже вони думають що всі "ідіоти" чи всім байдуже? вони думають що нівкого не не увірветься "терпець" можливо ті колишкі далеко не вивозити? може всіх наколjTpVplbhtW.jpg і начати з Гламазди та того хто дав дозвіл...   

Цитувати

... Скільки тут планують зрубати ще дерев?--"ну Майже все.."

напевно 2 при вході в парк залишать.

Чому їх "Казлов" тягне будувати на місцях зелених насаджень чому не викукиди в якоїсь бабці занедбану хатину та на тому ж місці побудувати будівлю тоді що ми будемо мати:

1.Бабця(Дідусь, тітка, дятько і т.д.) буде мати нове житло а не напів зруйнований сарайчик з саморобною каналізацією

2.Забудовник заробить своїх 600%

3. ну і зараз модна фраза "для учасників АТО" буде збудоване житло.

Имхо якщо зрізали 142 дерев так давайте організуєм новий парк з орієнтовною кількістю в 142000... но  «Утром деньги — днем стулья, днем деньги — вечером стулья, вечером деньги — ночью стулья, ночью деньги — утром стулья». а не так як переход білю "там-таму" потім...

Якщо головний еколог посерд нерівностей та ям вирішив погратися в геолога, то чому йому не сходити до проктолога можливо він там найде його мозг?

Также відшукати ту команду Х (та що дала... хоча можливо ще і ненадала дозволи) та провести їх ретельний та публічний догляд по притензії особистої наживи  виявивши, а воно 100% що так повна конфіскація власності в особ та членів їх сімей "...не  квартира не моя, машину я взял у брата" та заморозити та ще краще повернути в міський бюджет... дехто можливо скаже але ж родичі не причом так вот як мінімум приховування злочину... но миж гуманний народ і ми йдем в європу так виділим місце в гуртожитку... люди живуть і вони виживуть. 

Згідно фраз з даного відео ми можемо провести дослідження на театральній площі щоб зрозуміти який торговий центр там будим будувати а памятник ми реконстроюїм, або перенесем,  або  для чого він там?

 

P.S  Сорі за розділові знаки маєте бажання можете поправити...
 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже кумедна стаття трапилась на очі. Виявляється хочуть на Ковельській "облагородити берег Стиру, прибрати сміття, облаштувати територію, пляж" і так далі і тому подібне.

Навіть відеосюжет на Аверсі зняли. Як люди хочуть щоб було гарно, радісно вітають нове будівництво і те як зграбно їм "Нью-Васюкі" обіцяють:

http://ar.volyn.ua/20160506-budivnytstvo-na-kovelskij/

П.С. І малееееееесеньке речення "Також поруч з зоною планують зводити житловий комплекс".

А чого, панорама на заплаву і Старе місто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...