Перейти до змісту

Пікнік недалеко від Луцька


Masia

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть куди можна поїхати недалеко біля Луцька на шашлики. Хочемо поїхати з сім'єю (3 чол.). Дивилась на бісєдки, але не хочеться платити 100-200 грн , бо їдемо лише на пару годин з дитиною. Можливо порадите якесь місце, може бути і без столиків (без цивілізації). Буду дуже вдячна за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліс Дачне, Жабка, Озерце, далі дорога на Рожище. Дорога між Ківерцями та Рожищами є спеціальна галявина в лісі з столиками, був там давно, але літом бачив, що авто стоять, далі на Маневичі є стоянки за Ківерцями, в Озері і далі. На Рівне Гараджа ліс, відразу за Білочкою. Боратин - берег Стиру, або в Підгайці на Стир чи стариці. Те саме на Ковель в районі Зеленого гаю є і ліс і стоянки з столиками. За Торчином місце в лісі зі столиками. Дорога в Боремель, Хрінники.

Тобто місць дуже багато, треба просто їхати і вибирати - ліс чи озеро, річка чи ставок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минуты назад, Masia сказал:

Можливо порадите якесь місце, може бути і без столиків (без цивілізації)

тоді не розумію смислу запитання, їдете в любу сторону від Луцька декілька кілометрів, звертаєте в ліс й розташовуєтесь на найближчому пеньку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цуманська пуща,можна електричкою до ст.Арматнів,а там далі до Звірівського лісництва,побачте звірів,дитині буде цікаво,бесідки кожні 2 км одна за іншою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...