Перейти до змісту

Спецназ і т.п.


difoto

Рекомендовані повідомлення

Всім знову привіт. Думав залишити вас зі своїм попрошайнічєством хоч на пару тижнів - не виходить.

Ситуація така: ми з ODZER зробили сухпай для спецпідрозділів. Вірніше навіть не сухпай, а НЗ - сухофрукти, гематоген, глюкоза, а також вітамінно-кофеїнні стіки (ними користуються спортсмени при навантаженнях)

Такий пайок можуть оцінити хіба туристи-горніки, коли потрібно йти-йти-йти і часу на борщ немає. Розмір пайка - реально карманний, а поживні властивості - "просто бомба". Навіть мінус є - при вживанні всього пайка на протязі 6 годин буде гіпервітаміноз і передоз активних речовин тіпа кофеїну. Але! Видається він ДУЖЕ правильним людям, які роблять дуже серйозні задачі. Ви думаєте, розвідвзвод - це круто? Є набагато крутіші хлопці, яких наша ненька виховувала роками і Яник так і не знищив (можливо тому, що вони дійсно "міцні горішки")

От вам без купюр - розвідка віддала весь сухпай отаким воякам. А там смакота, яку б звичайний ВСУшник лишив би собі.

RnTGX.jpg

Карочє - потрібно приблизно 1800 грн на енергетичні стіки. Я вже пообіцяв 100 спецкомплектів для спецвоїнів. Для тих, хто ходить ЗА лінією. Щоб та лінія не дай бог не пересунулась в нашу сторону. Фотозвітів не буде.

5168742348047329 - Приват. Сандалов Дмитро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене внєзапно оказалось трохи грошей на картці, і я ото сьогодні в 7 ранку поїхав до села.

Огірки ше о п"ятій були на грядках. Без хімії і всякої лишньої фігні. А помідори взяв у ліца южной национальності :) Самі дрібні - як тенісний м"ячик (для великого тенісу, ага), при чьому відібрав він мені ті, які ще мали б днів 5 лежати-дозрівати.

Якраз дозріють по дорозі на схід.

Центнер помідорів, Карл! І ще центнер огірків. Всім дякую.

XaiC0.jpg

Jv5UP.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все доїхало до "капітошок" :) Дуже задоволені, хвалили. Просили ще. Саме їм воно найбільш необхідне, вони часто "гуляють" по мінусовій території (та, що під сепарами) Хто розуміє - це хлопці центру ССО МО. Хто не розуміє - самий спецназівський спецназ, які пройшли Ірак, Югославію і т.п. Один такий воїн вартує ДНР сотнями 200-х , і це не для гарного слова, повірте.

Зробимо ще?

тел. 099З07ОО8З. карта ПБ 5168742348047329

hYEUD.jpg

tlhe.jpg

yquiV.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Yozh Dodoo

1 хв. ·

Kostyantyn Ostrovskyy - отправил две передачки , с инструкциями. В каждой передачке кроме всего - по упаковке таблеток для обеззараживания воды, с инструкцией(там все просто - таблетку на литр воды из лужи - через полчаса можно пить).

11805697_444700208988454_61811814_n.jpg?oh=0dd91255fd2ce47389d2dd85f53c7c7e&oe=55C2DA01

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...