Перейти до змісту

Скарги на маршрутки


maja

Рекомендовані повідомлення

Вчора сідала на Хмельницького у 18-ку, хотіла доїхати до АС2, а водій каже, що їде лише до Старого ринку. Добре хоч попередив. Але: чому змінили графік? це на постійно чи просто йому так схотілося? цікаво, а власник маршруту про це знає? чи це його ідея? і чи це правомірно?

Часто буває стоїш на зупинці, їде марштрутка, водій дивиться ледь тобі не в очі і робить вигляд, що не помічає, що ти його спиняєш, особливо якщо на зупинці пільговиків-пенсіонерів багато, найчастіше так роблять водії 107 маршрутів.

Нехай мсто знає своїх героїв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

107 та 103 взагалі собі дозволяють їздити без білетів .... пояснюючи те що в них їх немає =)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно пора відмінити пільги на проїзд.Але підняти пенсію на цю суму, в мене бабця не їздить зовсім, а лишня копійка їй би стала впригоді.Бо наприклад на дачу не можливо заїхати, бабки забють всю маршрутку, бо в них по пільговому було 1 грн проїзд, і їздять кілька разів на день щоб "п...здєть", а ти с клумаками стій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене були такі випадки. в кожній маршрутці є інформація про перевізника і мобільний номер, якщо нема попросити в водія. водій зобовязаний надати таку інформацію. після цього я телефоную перевізнику:

- добрий день я на даний момент знаходжусь на маршруті№... де знаходиться кінцева зупинка на даний момент

- ....... знаходиться на кінцевій зупинці

- чому водій ідмовляється завести мене в пункт призначення?

- зараз я перетелефоную водію і поцікавлюсь, дякую за звернення.

і в мене нерви в спокої і водія поставили на місце, правда бувають випадки що транспорт поломився тоді він вимушений повернути вам кошти або пересадити на інший маршрут.

я наприклад щавжди прошу білет що викликає подив в багатьох водіїв, та пасажирів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так де герой, чи хоча б АСХХХХ номер маршрутки, чи скарга на 1580?

Того разу не звернула уваги на номери. Надалі буду уважнішою.

Сьогодні знову зайшла в 18-ку, там вже висіло дрібним шрифтом оголошення про рішення міської ради щодо зміни маршруту, тепер вона їздить лише з Дубнівської до Старого ринку. Тому, хто раніше користувався - будьте уважні. Від якого числа рішення - не всигла побачити, бо змушена була виходити з маршрутки, але на сайті міської ради поки його немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Є питання до власників - Ви вчились в школі? Тоді напишіть, що на табличках означають : Ж.Д.ВОКЗАЛ; З/Д ВОКЗАЛ; ПОСОЛЬСТВО (якої цікаво держави); ГПЗ і ДПЗ (це взагалі шедевр); ЛІКАРНЯ № 2... Шановні перевізники, НЕМАЄ цього в Луцьку. :0164:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...