Перейти до змісту

Ліки для лікарні м.Щастя


difoto

Рекомендовані повідомлення

Привіт, хлопці й дівчатка.

У м. Щастя базуються Айдар та 80-та бригада, у лікарні (яку постійно обстрілюють з мінометів, доречі) лежать купа поранених, а також, на жаль - простужених, з бронхитами і т.п.

Лікарі, з якими я звязувався, розповідають, що кашель, бронхит і т.п. - не менша проблема, ніж осколкові поранення, адже боєць з температурою під 40 - вже не боєць так само, як з кульовим пораненням.

Потрібні інгалятори, ампули "Лазолвана" або аналогі, а також аналоги "Хілак" - препарати, що нормалізують мікрофлору шлункового тракту - у більшості солдат на нервовій почві з цим серйозні проблеми.

Перевязочні матеріали, які там конче необхідні, я спробую порішати через Червоний Хрест Польщі, а оці "непопулярні" препарати ніхто не везе туди. Всі шукають "Целокс" і круті натовські бандажі, але ж воякі на холоді застуджуються набагато частіше, ніж їх поранить.

Інгалятор коштує біля 1000-1500 грн(а лікарі ще просили дорожчі переносні, на акумуляторах, щоб можна бійцям прямо на передовій профілактику бронхиту зробити, але це невелика проблема - туда їде бус з електрикою в салоні), лазолван курва дорогий, просили любі аналоги для інгаляції, зараз рішаю за це, дякуючи богу маю дочку - фармацевта.

Потрібна Ваша допомога. Може в кого лежить інгалятор(набулайзер) - буду радий.

Або грошима - карта ПБ: 5168742348047329 Сандалов Дмитро

PS є в мене така тьотя Зоя, вона просто пройшлась по офісу і сказала "люди, давайте по 50 грн дяді Вові на бронежилет зкинемось?" - і до кінця дня назбирала 2000 грн. - це підказка, що і як робити - можливо біля вас сидить купа людей, які й раді б щось дати, але зайняті або просто ліниві - допоможіть їм!

PPS ну і як завжди - прошу відписатись у цій темі тих, хто жертвує, або смс на тел 099 3070083

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О курва Приват24, не працює! Як тільки запрацює - поповню.

13:06. Апдейт - запрацювало, поповнив, смс написав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну шо вам сказать, паток іссяк, пєрєміріє!

Дякую всім, хто не байдужий! Я замовив п'ять інгаляторів, амброксол в ампулах для інгаляції і ше троха всякого. Позичив пару тисяч в надії на вас. А шо рабить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лазолван? Ингаляторы? Что за врачи? Имена и фамилии (страна должна знать своих "героев")

Амброксол+ацц200+мукалтин. Вместо ингаляторов - антибиотики (если будет осложнение) и парацетамол (если слишком высокая температура). Все. Больше ничего не нужно. Вы бы ещё колдрексом начали их лечить...

Лазолван 30мг №50 таб.

Цена: 120 гривен

Амброксол 30мг №20 таб.

Цена: 5 гривен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, мы в курсе про амброксол, дочка - фармацевт. А насчет ингаляций - я буду советоваться с врачами, а не на форумах. Будем передавать и АЦЦ и мукалтин.

Что посоветуете от расстройств желудка на нервной почве? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...