Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!


kudrom

Рекомендовані повідомлення

На Волині розгорнули найбільший у світі прапор України

13 травня

top-photo.jpg

У Луцьку на Замковій площі розгорнули найбільший у світі прапор України, інформація про який входить в книгу рекордів Гіннеса. Він має розміри 60х40 метрів.

Акція відбулася 13 травня біля замку Любарта.

Студенти Волинського технікуму НУХТ та інші ініціативні мешканці міста, взявши в руки довгий рулон змотаного стягу, простяглися від колегіуму єзуїтів майже до Лесиного ясена.

Потім за командою організаторів почали поволі розкручувати. Шеренга студентів була поділена на сектори, в кожному з яких був свій координатор і давав інструкції.

Прапор України розгорнули менш ніж за хвилину. Далі студенти стали скандувати: «Схід і захід разом!».

Після цього організатори дозволили людям зайти під величезний стяг. Всі одразу почали там фотографуватися, дехто навіть танцював.

«Це, напевно, один із найкращих заходів у Луцьку за останній час. Просто такий прапор – це велика гордість України. Я патріот і мені дуже приємно бути зараз тут. Під прапором унікальна атмосфера, якої не передати нічим. Хто з лучан сьогодні не був тут, має шкодувати. Тут просто чудово», - зізнався студент Ігор Семенюк.

Директор Волинського технікуму НУХТ Ігор Корчук зазначив, що це досить символічно – розгортати найбільший прапор України в найстарішому місці Луцька – біля замку. Він зазначив, що розміри прапору – 60х40 метрів. Після розгортання він зайняв майже весь замковий майдан, накривши навіть припарковані автомобілі.

На заході був присутній радник глави держави з молодіжних питань Іван Крулько. Він вважає, що ця акція є символом єднання України від заходу до сходу країни.

Приблизно через півгодини прапор згорнули.

Організатор акції – обласна організація «Батьківщина Молода» та спілка громадських організацій «Молодіжна платформа».

cb-dsc0886.jpg

cb-dsc0887.jpg

cb-dsc0894.jpg

cb-dsc0902.jpg

cb-dsc0903.jpg

cb-dsc0906.jpg

cb-dsc0941.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

просто для доповнення для колекції

відео

5-й канал

24-й канал

вигляд з замку

- гімн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Данило Яневський

Дорогі, це звернення до вас усіх здається мені важливим. В неділю, 18 травня, 70-та річниця депоратації кримських татар. Мені здається, наш християнський, людський обов”язок підтримати їх і в цей день. Але підтримати в особливий спосіб. Пропоную в неділю, 18-го, о 12-тій годині зійтися на Майдані в Києві, на Майданах інших міст із національною символікою та символікою кримських татар. Жодних партійних знамен, баннерів, петтінгів, закликів. Можливо відгукнуться священники, пастори, мулли, рабини. Скажуть нам мудре слово зі сцени Майдану....

Завтра Редакційна рада Громадського. Буду пропонувати колегам підтримати цю ініціативу, озвучити її в нашому ефірі. Звертаюся із відповідним закликом до колег журналістів – підтримати у свої програмах, повідомленнях, інформаційних випусках, в соціальних мережах. Дякую за розуміння.

Слава кримсько-татарському народу! За нашу і вашу свободу! Слава Україні!

P.S. Тисяча постів на підтримку – виходимо під кримсько-татарським прапором, який кожного дня підтримує нас в редакції Громадського ))))

Де взяти прапор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Данило Яневський
Пропоную в неділю, 18-го, о 12-тій годині зійтися на Майданах міст із національною символікою та символікою кримських татар.
Буде щось/хтось в нас, в Луцьку?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Данило Яневський
Пропоную в неділю, 18-го, о 12-тій годині зійтися на Майданах міст із національною символікою та символікою кримських татар.
Буде щось/хтось в нас, в Луцьку?

На волиньпості знайшла, що завтра о 12.00 на замковій площі буде "вшанування жертв політичних репресій" із покладанням квітів до пам'ятника. То я так розумію що то й все бо на майдані на 13.00 богомолець буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...

У Луцьку демонтують сцену Євромайдану?

Євромайданівську сцену на Театральній площі у Луцьку ремонтують. У лучан виникли питання щодо того, як довго стоятиме конструкція.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова громадської організації Волинські патріоти Володимир Красуля, сцену не демонтують. З його слів, конструкція стоятиме, як і планувалося, до кінця року.

«Проводяться реставраційно-відновлювальні роботи, щоб привести сцену в нормальний вигляд до Дня молоді. За період її використання вітер порвав брезент. Крім того, потрібно очистити конструкцію від бруду та пилу. Плануємо повністю замінити задню стінку сцени», - каже Володимир.

Окрім того, додає, що заявка про продовження терміну перебування сцени погоджена міськрадою

1%20(2)w.JPG

1%20(1)w.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...