Перейти до змісту

ТК "Футбол"


Panek

Рекомендовані повідомлення

«Футбол»: одна гра – два канали!

13823679755759.jpg

Наприкінці листопада 2013 року «Футбол» і «Футбол+» презентують нове стратегічне позиціонування, брендинг і назву. Починаючи з січня 2014 року зміняться умови дистрибуції каналів для кабельних і супутникових операторів.

Телеканали спортивної групи медіа-холдингу «Медіа Група Україна» змінять назву на «Футбол 1» та «Футбол 2». Кожен з каналів буде доступний в SD та HD версіях. Графічне оформлення ефіру буде єдиним, рівнозначним буде і програмування телеканалів: матчі всіх чемпіонатів і присвячені їм програми будуть розділені у паритетному співвідношенні.

«Ми завершуємо створення єдиного і неподільного пакету футбольних каналів «Медіа Група Україна», використовуючи найкращий світовий досвід спортивного телебачення. За прикладом ТВ-грандів «Eurosport», «Sky Sports» і «Fox Soccer», - говорить директор телеканалів Олександр Денисов. - Для зручності глядачів українська Прем'єр-ліга і провідні зарубіжні чемпіонати будуть порівну розподілені між «Футбол 1» та «Футбол 2».

«Починаючи з січня 2014 року, футбольні телеканали будуть доступні для кабельних та супутникових операторів виключно в єдиному дистрибуційному пакеті. Таким чином, перегляд гри номер один у світі стане доступнішим для українських глядачів: і «Футбол 1», і «Футбол 2» планують розміщуватися в базових телевізійних пакетах кабельних операторів. Також, протягом наступного року на платформах супутникових операторів (DTH) планується створення окремих пакетів «Футбол» з нашими спортивними каналами. Більше того, з червня 2014 року, до старту фінальної частини ЧС-2014 в Бразилії, обидва телеканали будуть представлені в HD-якості: «Футбол1HD» та «Футбол2HD», - підсумував зміни директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення Андрій Мальчевський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво,як на це відреагують наші кабельні оператори? Чи збільшиться вартість пакетів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

ФУТБОЛ В 2014 РОЦІ: ДЕ, КОЛИ І ЗА СКІЛЬКИ ДИВИТИСЯ

У 2014 році весь топовий футбол в Україні покажуть канали «Футбол 1» і «Футбол 2».

Чемпіонат світу, відбір на Євро- 2016, чемпіонат України і «великої п'ятірки» - покажуть канали «Медіа Група Україна».

У листопаді 2013 українські футбольні канали «Футбол» і «Футбол +» стали називатися «Футбол 1» і «Футбол 2». І якщо раніше вони могли бути присутніми в пакетах кабельних операторів окремо, то з січня 2014 надаватимуться виключно разом. Канали будуть транслювати весь топ-футбол: Чемпіонат світу в Бразилії, відбірковий турнір Євро-2016, поєдинки чемпіонату України і «великої п'ятірки» європейських чемпіонатів.

Цікаво, що вартість двох каналів для кабельних операторів складе від 1,2 грн до 2 грн на місяць за одного абонента (в середньому 14 грн на рік). «Права на футбольні трансляції - одні з найдорожчих у світовій телевізійній практиці, адже знакові матчі і чемпіонати викликають інтерес у максимальної кількості телеглядачів,- говорить директор департаменту дистрибуції каналів «Медіа Група Україна» Андрій Мальчевський. - В ефірі «Футбол 1»/ «Футбол 2» зібрані найпрестижніші світові турніри та кращий український футбол, в той же час, ми намагаємося, щоб вони були максимально доступні для наших глядачів».

Для порівняння, в Росії два канали пакету НТВ + «Наш Футбол» коштують близько 37 грн на місяць, а англійські канали «Sky Sports» (6 каналів в HD, один з них футбол, надаються тільки єдиним пакетом) і коштують 22 фунта на місяць (плюс 21,5 фунта за стандартний пакет).

Українські кабельні оператори встановлюють ціни на свої пакети самостійно, але включення каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» при собівартості 1,2-2 грн не має серйозно відбиватися на вартості всього пакета.

ФУТБОЛ У HD.

До літа, коли стартує чемпіонат світу з футболу, запрацюють також канали «Футбол 1 HD» і «Футбол 2 HD». Другий вже функціонує і до травня 2014 доступний для абонентів «Волі» і « Viasat». Канали в HD будуть показувати те ж, що і «Футбол 1»/«Футбол 2», але в високої чіткості і без реклами.

ЩО ДИВИТИСЯ.

У 2014 році канали «Футбол 1» і «Футбол 2» покажуть такі головні події у футбольному світі:

Чемпіонат світу 2014 в Бразилії: 12 червня - 13 липня;

Відбір на Євро - 2016 (зіграє збірна України): вересень 2014 - листопад 2015;

Ліга чемпіонів: поновиться 18 лютого;

Ліга Європи («Шахтар», «Чорноморець»): поновиться 20 лютого;

Чемпіонат України: березень- травень 2014;

Чемпіонат Англії, Німеччини, Іспанії, Італії та Франції.

ДЕ ДИВИТИСЯ.

Канали доступні в кабельних мережах по всій Україні ( доступність необхідно уточнювати у Вашого оператора) , а також на супутнику - на платформах:

Viasat (від 99 грн в місяць , обладнання та його підключення - 848 грн)

Xtra TV (від 29 грн в місяць , обладнання та його установка - близько 998 грн)

Либідь ТБ ( пакет поки безкоштовний , пізніше планується абонплата , обладнання та установка - від 900 грн)

Новый год на каналах Футбол 1 и Футбол 2 :0092:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабельщики (мелкие) масово отключают футбол.

Даже некоторые крупные игрои избавляются: http://www.lanet.ua/news/football_change/

Изменения в кабельном телевидении

site_2.jpg

Уважаемые абоненты!

Как мы сообщали ранее, в связи с существенными изменениями в условиях дистрибуции каналов от «Медиа Группа Украина», сегодня, 25 декабря, Сеть Ланет прекращает трансляцию каналов «Футбол 1» и «Футбол 2».

В тарифном ТВ-пакете «Базовый» телеканал «Футбол 1» будет заменен на канал «Спорт 1».

Надеемся на ваше понимание и приносим извинения за данные неудобства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь в Датагруп хватить здорового глузду не виключати ці канали з свого пакету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 тижнів потому...

30 січня на телеканалах «Футбол 1» та «Футбол 2» стартують трансляції матчів турніру G-DriveОб’єднаний Суперкубок - 2014.

Нагадаємо, що турнір проходитиме в Ізраїлі на стадіоні «HaMoshava» м. Петах-Тиква (Тель-Авів) за участю чемпіонів та віце-чемпіонів України та Росії.

Розклад поєдинків:

  • 30 січня о 17:55 на каналі «Футбол 2» - матч «ЦСКА» - «Металіст» (коментатор Микола Кравчук);

  • 30 січня о 20:55 на каналі «Футбол 1» - матч «Шахтар» - «Зеніт» (коментатор Сергій Панасюк);

  • 2 лютого о 17:55 на каналі «Футбол 2» - матч «Зеніт» - «ЦСКА» (коментатор Микола Кравчук);

  • 2 лютого о 20:55 на каналі «Футбол 1» - матч «Металіст» - «Шахтар» (коментатор Юрій Розанов);

  • 5 лютого о 17:55 на каналі «Футбол 1» - матч «Зеніт» - «Металіст» (коментатор уточнюється);

  • 5 лютого о 20:55 на каналі «Футбол 2» - матч «Шахтар» - «ЦСКА» (коментатор уточнюється).

Кожен поєдинок буде супроводжуватися повноцінним перев’ю та післяматчевим аналізом у студії програми «Футбол LIVE»:

  • 30 січня о 17:00 на каналі «Футбол 2» та о 20:30 на каналі «Футбол 1» - ведучий студії Віктор Вацко з експертами Сергієм Морозовим та Вадимом Євтушенко;
  • 2 лютого о 17:30 на каналі «Футбол 2» та о 20:30 на каналі «Футбол 1» - ведучий студії Віктор Вацко та експерти: Йожеф Сабо та Олександр Сопко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

datagroop.jpg

ТЕЛЕКАНАЛИ «ФУТБОЛ 1» ТА «ФУТБОЛ 2» - ОФІЦІЙНІ ТРАНСЛЯТОРИ ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ

З комерційним партнером ФФУ «Україна Футбол Інтернешнл» досягнуто трьохрічної угоди про ексклюзивний показ фінальних матчів Кубка України на телеканалах медіа-холдингу «Медіа Група Україна».

«Фінал Національного Кубка особлива подія! Традиційно Кубок не визнає авторитетів! Тому фінал Кубка України, це завжди підвищена увага вболівальників та високий рейтинг телеперегляду! - говорить директор телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександр Денисов.Ми завжди пропонуємо нашому телеглядачеві не лише кращий футбольний продукт, але і у кращій якості, тому трансляцію фіналу Кубка України здійснимо за стандартами Ліги чемпіонів, матч буде доступним для перегляду на каналах «Медіа Групи Україна» у SD та HD якості».

«Фінал Кубка України – одна із найочікуваніших подій українського футболу. Наше основне завдання полягає у тому, щоб надати можливість слідкувати за цією подією, як відданим фанатам турніру, так і масовим футбольним вболівальникам - зазначає Олег Шкреба, Перший заступник голови правління – Генеральний директор «Україна Футбол Інтернешнл». – Національний телеканал «Україна» та канали «Футбол 1»/«Футбол 2» - транслятори найпрестижніших футбольних подій. Фактично, це єдиний телевізійний футбольний майданчик, який зможе забезпечити максимальне охоплення трансляції для українських вболівальників».

Нагадаємо, що за право участі у фіналі турніру боротимуться чотири команди: «Славутич» - «Шахтар» та «Динамо» - «Чорноморець». Дивіться пряму трансляцію фінального матчу Кубка України з футболу сезону 2013/2014 15 травня на телеканалі «Україна», а також у HD якості на каналі «Футбол 2».

Джерело:

Телеканал «Футбол 1»/ «Футбол 2»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

orig_185975.jpg

У четвер 15 травня о 19:55 – пряма трансляція фіналу Кубка України на каналі «Україна» та вперше в історії турніру в HD-якості на телеканалі «Футбол 2».

Ексклюзивно в ефірі каналів «Україна» та «Футбол 2» глядачі дізнаються, хто стане переможцем одного з найдраматичніших протистоянь у вітчизняному футболі. Матч за Національний Кубок відбудеться у Полтаві, де за нього боротимуться культові українські команди «Динамо» і «Шахтар». З місця подій матч коментуватимуть Сергій Панасюк та Олександр Сопко.

Висвітлення поєдинку за участю українських футбольних грандів розпочнеться о 19:00 на каналі «Футбол 2» виїзною студією інформаційно-аналітичної програми «Футбол LIVE». Ведучий Іван Гресько з експертами Йожефом Сабо та Сергієм Морозовим проаналізують стан команд і зроблять свої прогнози на матч. Також в ефірі – коментарі гравців, ексклюзивні прямі включення та інтерв'ю.

Після завершення поєдинку відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців, а о 22:15 в післяматчевій студії програми на каналі «Футбол 2» на глядачів чекає розгорнутий аналіз гри.Дивіться пряму трансляцію фінального матчу Кубка України з футболу 15 травня о 19:55 на телеканалі «Україна», а також в HD-якості на каналі «Футбол 2».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

logo_i.png

ТЕЛЕКАНАЛИ «ФУТБОЛ 1» та «ФУТБОЛ 2» ЕКСКЛЮЗИВНО НА СУПУТНИКОВІЙ ПЛАТФОРМІ XTRA TV

З 1-го жовтня 2014-го року телеканали «Футбол1» / «Футбол2» будуть ексклюзивно представлені на супутниковій платформі Xtra TV.

Тепер глядачі каналів «Футбол 1» / «Футбол 2», які воліють дивитися улюблену гру на супутнику, зможуть робити це тільки на Xtra TV.

Xtra TV є міжнародною платформою супутникового телебачення, яка два роки поспіль отримувала премії «Media & Sat Leaders» в номінації «Краща платформа платного супутникового телебачення».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...