Андрій Віталійович (09 лютого 2012 - 23:38) писал:
Стоп XAM - об'єднання молодих людей, які не терплятьхамство на дорогах у всіх його проявах! Ми доведемо, що з хамством на дорогах можна боротися!
Отправлено 09 лютого 2012 - 23:41
після чого "приті поубавілось" й весь рух пішов на спад. тут буде те саме, й хоч я намагаюсь дотримуватись правил дорожнього руху й толерантності, але за таку поведінку, як було в рашці дав би в дюндєль.
Имей всегда больше ума, чем самолюбия
Отправлено 09 лютого 2012 - 23:44
Андрій Віталійович (09 лютого 2012 - 23:41) писал:
після чого "приті поубавілось" й весь рух пішов на спад. тут буде те саме, й хоч я намагаюсь дотримуватись правил дорожнього руху й толерантності, але за таку поведінку, як було в рашці дав би в дюндєль.
|
Поддержали: 1 пользователь:
|
|
Отправлено 10 лютого 2012 - 01:02

Даже если вас сьели, у вас есть два выхода !
всiх *невдоволених* стосуется, старайтесь вирiшувати всi питання в приватному порядку. Вся вiдкрита агрессивна оппозицiя вимушено агрессивно придушуется, щоб iншим не було повадно
|
Поддержали: 4 пользователи:
|
, , ,
|
Отправлено 10 лютого 2012 - 08:35
|
|
|
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
Отправлено 10 лютого 2012 - 10:51
DarkMonk (10 лютого 2012 - 08:35) писал:
Саме цікаво що я критикую дану акцію, хоча в мене немає ані машини ані, тим більше, навіть водійського посвідчення
Сообщение отредактировал Baldek: 10 лютого 2012 - 10:53
Отправлено 10 лютого 2012 - 12:03
Ваш рух я б скоріше назвав "Нам Нєфіг Дєлать!!!" ідіть в спорт зал, на футбол, сідайте на велосипед і рухайтесь собі своїм рухом.
Звичайно є хами, мудакі за кермом, але їх одиниці...Це або мажори, або 16 річні підлітки які вкрали в батька жигуль і розганяються в місті до 100км/год...
Ну затупить якийсь дідусь на світлофорі, чи жіночка підріже як завжди біля ТАМУТАМУ і що??? Виходити її за волося і об капот бити?
А якщо переді мною їде 30км/год по місту автомобіль, чому мені йому не блимнути? Щоб він зїхав, а я потім блимну йому аварійкою...???...
Я інколи підрізав, але чисто із-за дорожніх обставин...
Є декілька автомобілів штук так 20 у нашому місті, які бодай пальцем тронути, я б не радив нікому...подивіться що у нас коється, людей збивать на автомобілях, створюють аварійні ситуації і не несуть відповідальності. На дорозі усі рівні, але не в Україні.
Будьте ввічливі на дорозі...
|
|
|
Отправлено 10 лютого 2012 - 12:51
Нажаль це все що можу сказати...
У нас по місту їздить Боксер на звичайній машині зі звичайними номерами, один мажор ззаду йому сигналив, розривався,гарячий був...
не допомогла мажору крута тачка...бокс взяв в гору
Отправлено 10 лютого 2012 - 13:25
в більшості згідний з 59 постом, навіть добавлю що будуть вони довго шукати "Хамів" оскільки городок то невеликий і на прохання переставити авто наші думаю прислухаються) Хіба наткнуться на одну з тих 20-ти машин)
Отправлено 10 лютого 2012 - 14:17
Прихожу в гараж (официальный, легальный, находящийся в положенном месте), а какое то гавно поставило свой "кадилак" возле ворот, открыть Ни как. Я и по колёсам ногой стучал (срабатывала сигнализация) - ни кто не вышел из дома и ни пришёл. Минут 30 я протанцевал с бубном, возле гаража - потом спустил 4 колеса этой суке и ушёл.
Вот чем этот КОЗЁЛ думал? а? Вот этим местом думает ТРЕТЬ шоферюг. И им наклейку нужно СуперКлеем приклеивать. Чтобы в следующий раз думал где, что и как.
Ещё примеры? ПОЖАЛУЙСТА.
1. Постоянно оставляют машину ПРЯМО напротив спуска на "тёщин язык" возле стомат поликлиники. Каждый Божий день.
2. Возле варшавки наставят машин на мосту.
3. А постаянная парковка на детских площадках, особенно вечером - сьежжаются.
Вывод: Если не умеешь нарушать не создавая трудностей другим - Не НАРУШАЙ.
ЗЫ. Я частенько останавливаюсь в неположеных местах, но я не бросаю машину и ухожу. Акцентирую - ОСТАНАВЛИВАЮСЬ (сижу в машине и если надо отьеду). А если планирую длительную стоянку, то ищу спокойное место чтобы ни кому не мешать.
|
Поддержали: 9 пользователи:
|
, , , , , , , ,
|
Отправлено 10 лютого 2012 - 15:22
ну по перше, ми виходимо на вулиці,для того щоб зробити порядок! Росія, по перше виходить просто! в нас е дозвіли від міліції, далі, з нами буде телебачення,а також люди, які не раз були в складних ситуаціях! так сказать качки)) большие! що один поже покласті 6) я іх 2! це для самооорони, далі, ми намагаемость вирішите все мирним шляхом! . а ми як організатори дуже переймаемось за кажного учасника! та надаемо як фізичний. так і Юридичний захист!
и это вопроссы касаемые внутреней политики, и организация акций! и за это переживать будем мы. так сказать это наша головная боль! но мы гарантируем! что каждый участник в безопастности! и не подвергнется воздействию физических сил ! единсвенное, что участник имеет право ответить на физическую силу в целях самообороны!
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
Отправлено 10 лютого 2012 - 15:25
bodiaMan (10 лютого 2012 - 12:03) писал:
Ваш рух я б скоріше назвав "Нам Нєфіг Дєлать!!!" ідіть в спорт зал, на футбол, сідайте на велосипед і рухайтесь собі своїм рухом.
Звичайно є хами, мудакі за кермом, але їх одиниці...Це або мажори, або 16 річні підлітки які вкрали в батька жигуль і розганяються в місті до 100км/год...
Ну затупить якийсь дідусь на світлофорі, чи жіночка підріже як завжди біля ТАМУТАМУ і що??? Виходити її за волося і об капот бити?
А якщо переді мною їде 30км/год по місту автомобіль, чому мені йому не блимнути? Щоб він зїхав, а я потім блимну йому аварійкою...???...
Є декілька автомобілів штук так 20 у нашому місті, які бодай пальцем тронути, я б не радив нікому...подивіться що у нас коється, людей збивать на автомобілях, створюють аварійні ситуації і не несуть відповідальності. На дорозі усі рівні, але не в Україні.
Отправлено 10 лютого 2012 - 16:00
bodiaMan (10 лютого 2012 - 12:03) писал:
Хочу сказати лише одне))) нам не по 14-15 років)) вік 16-28 ! ) дозвіли е на проведеня акцій! далі, ми не виходимо зараз, коли морози, а вийдемо коли потеплішае!! просити перепаркуватися будемо не тих кто трохи не так став чи ще щос, а тих. кто дійсно заважае руху машинам! про маленьке місто! я відповісти не можу. так як маленьке то експеримент, так ми тількі у обласних містах! де великий потік машин! тому я як керівник не бачу ніяких складностей! ) за більш детальними питання просимо звертатися до головного керівника будим раді!!!
Отправлено 10 лютого 2012 - 16:02
Ваш "дозвіл на клеєння наклейок" - то така велика таємниця?
Мерсі боку! :)
Отправлено 10 лютого 2012 - 20:10
Я уявляю:
"Луцький МВ УМВС України у Волинській області надає право громадській організації "Стоп-ХАМ" право на наклеювання наклейок на лобове скло приватного автотранспорту якщо воно явно порушує ПДР
|
|
|
Отправлено 11 лютого 2012 - 00:15
Цитата
Второе правило Бойцовского клуба: никогда никому не рассказывать о Бойцовском клубе.
Третье правило Бойцовского клуба: в схватке участвуют только двое.
Четвертое правило Бойцовского клуба: не более одного поединка за один раз.
Пятое правило Бойцовского клуба: бойцы сражаются без обуви и голые по пояс.
Шестое правило Бойцовского клуба: поединок продолжается столько, сколько потребуется.
Отправлено 11 лютого 2012 - 00:28
Пётр Тимошук (10 лютого 2012 - 16:00) писал:
Тєплолюбіві пошлі партізани...
ЗІ. Дошка позору вас не витримає...
|
Поддержали: 6 пользователи:
|
, , , , ,
|
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей