Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

* * * * * 2 Голосов

Стоп XAM - об'єднання молодих людей, які не терплятьхамство на дорогах у всіх його проявах! Ми доведемо, що з хамством на дорогах можна боротися!

Сообщений в теме: 75

#51 Пётр Тимошук

Шел мимо

• Участники
  • 33 сообщений
  • 0 Поддержали
-9

Отправлено 09 лютого 2012 - 23:40

Просмотр сообщенияАндрій Віталійович (09 лютого 2012 - 23:38) писал:

Просмотр сообщенияПётр Тимошук сказал:

а зашо відповідатимуть??
ясно)) жар чужими руками загрібатимете...
та ні)

#52 Андрій Віталійович

А поговорить?

• Участники
  • 564 сообщений
  • 789 Поддержали
159

Отправлено 09 лютого 2012 - 23:41

зтілесними побоями там нікого не було)))
було, було...й декілька випадків...
після чого "приті поубавілось" й весь рух пішов на спад. тут буде те саме, й хоч я намагаюсь дотримуватись правил дорожнього руху й толерантності, але за таку поведінку, як було в рашці дав би в дюндєль.

та ні)
та да))

Имей всегда больше ума, чем самолюбия

#53 Пётр Тимошук

Шел мимо

• Участники
  • 33 сообщений
  • 0 Поддержали
-9

Отправлено 09 лютого 2012 - 23:44

Просмотр сообщенияАндрій Віталійович (09 лютого 2012 - 23:41) писал:

зтілесними побоями там нікого не було)))
було, було...й декілька випадків...
після чого "приті поубавілось" й весь рух пішов на спад. тут буде те саме, й хоч я намагаюсь дотримуватись правил дорожнього руху й толерантності, але за таку поведінку, як було в рашці дав би в дюндєль.
Так покажи де було? там рух як був так і є на спад нічього немає там ше каб мін платять їм гроші)))

#54 M1ST

Прописаный

• Участники
  • 109 сообщений
  • 10 Поддержали
6

Отправлено 09 лютого 2012 - 23:51

Просмотр сообщенияПётр Тимошук (09 лютого 2012 - 23:09) писал:

• Паркується другим і третім рядомі непариться, що всі їх об'їжджають;
Прикрепленное изображение: bac61d5c64d7abe30c00a3046ffcb8f5.jpg

Сообщение отредактировал M1ST: 09 лютого 2012 - 23:53

Поддержали: 1 пользователь:

#55 MANJAK11

сам себе режиссер

• Команда форума
  • 2 002 сообщений
  • 1033 Поддержали
272

Отправлено 10 лютого 2012 - 01:02

Просмотр сообщенияПётр Тимошук (09 лютого 2012 - 23:40) писал:

та ні)
та ти що, перший пост без помилок :)
ИзображениеИзображение
Даже если вас сьели, у вас есть два выхода !
всiх *невдоволених* стосуется, старайтесь вирiшувати всi питання в приватному порядку. Вся вiдкрита агрессивна оппозицiя вимушено агрессивно придушуется, щоб iншим не було повадно

Поддержали: 4 пользователи:

#56 DarkMonk

Talking box

• VIP пользователи
  • 1 226 сообщений
  • 200 Поддержали
52

Отправлено 10 лютого 2012 - 08:35

Ну чё вы на пацанов накинулись! Пусть занимаются, вам что? Жалко? Вот я что то не пойму! Вы про их здоровье печётесь или привыкли парковаться как попало и не хотите чтобы активисты вас пристыдили?

#57 nickel

Иван Ленин

• Power users
  • 4 472 сообщений
  • 955 Поддержали
121

Отправлено 10 лютого 2012 - 09:55

Просмотр сообщенияПётр Тимошук (09 лютого 2012 - 21:45) писал:

ми були праві так внас є дозвіл
Який дозвіл? Псувати чужу приватну власність? Скан в студію, собі копію зроблю.

Поддержали: 2 пользователи:

#58 Baldek

Шел мимо

• Участники
  • 44 сообщений
  • 26 Поддержали
15

Отправлено 10 лютого 2012 - 10:51

Просмотр сообщенияDarkMonk (10 лютого 2012 - 08:35) писал:

Ну чё вы на пацанов накинулись! Пусть занимаются, вам что? Жалко? Вот я что то не пойму! Вы про их здоровье печётесь или привыкли парковаться как попало и не хотите чтобы активисты вас пристыдили?

Саме цікаво що я критикую дану акцію, хоча в мене немає ані машини ані, тим більше, навіть водійського посвідчення :smile3: Якщо поставитись до цього неупередженно то стає зроміло, шо "активісти" цим не роблять щось дійсно суспільно корисне, вони знімаю відео мовляв які вони круті на язику і на ділі, редактують його в свою користь і викладують в інтернети, цим самим піднімаючи свої рейтинги і заманюючи в свої ряди молодь... Хоча і є в них кілька акцій, що викликають симпатію, але це в основному не повязано з паркуванням...

Сообщение отредактировал Baldek: 10 лютого 2012 - 10:53

#59 bodiaMan

Прописаный

• Участники
  • 107 сообщений
  • 4 Поддержали
2

Отправлено 10 лютого 2012 - 12:03

А скільки Вам років хлопці 14-15? В ...опі кров заграла???На це є відповідні служби такі як ДАІ. Кожен автомобіліст не МОЖЕ їздити не порушуючи правил дорожнього руху!!! Тим більше зараз коли зима, коли сніг заважає нормально припаркуватись, коли голольод і твою машину може винести на зустрічну...Інколи їду з дружиною і трьохмісячним немовлям, зупиняюсь на аварійці в недозволеному місці щоб бистренько мотнутись в аптеку...коли запізнюєшся на роботу...на зустріч...повірте хлопці якби ви тут як тут підоспіли, я б дав трохи собі волю!!!
Ваш рух я б скоріше назвав "Нам Нєфіг Дєлать!!!" ідіть в спорт зал, на футбол, сідайте на велосипед і рухайтесь собі своїм рухом.
Звичайно є хами, мудакі за кермом, але їх одиниці...Це або мажори, або 16 річні підлітки які вкрали в батька жигуль і розганяються в місті до 100км/год...
Ну затупить якийсь дідусь на світлофорі, чи жіночка підріже як завжди біля ТАМУТАМУ і що??? Виходити її за волося і об капот бити?
А якщо переді мною їде 30км/год по місту автомобіль, чому мені йому не блимнути? Щоб він зїхав, а я потім блимну йому аварійкою...???...
Я інколи підрізав, але чисто із-за дорожніх обставин...
Є декілька автомобілів штук так 20 у нашому місті, які бодай пальцем тронути, я б не радив нікому...подивіться що у нас коється, людей збивать на автомобілях, створюють аварійні ситуації і не несуть відповідальності. На дорозі усі рівні, але не в Україні.
Будьте ввічливі на дорозі...

#60 Dream

• Power users
  • 4 361 сообщений
  • 1968 Поддержали
365

Отправлено 10 лютого 2012 - 12:30

Просмотр сообщенияbodiaMan сказал:

Є декілька автомобілів штук так 20 у нашому місті, які бодай пальцем тронути, я б не радив нікому.
імена, паролі, явки?.. Україна повинна знати своїх "героїв".
ВЕРНІТЬ "ПОДДЄРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )
Мерсі боку! :)

#61 bodiaMan

Прописаный

• Участники
  • 107 сообщений
  • 4 Поддержали
2

Отправлено 10 лютого 2012 - 12:51

Ні дякую...тут суть, навіть, не в автомобілях, а у водіях...
Нажаль це все що можу сказати...
У нас по місту їздить Боксер на звичайній машині зі звичайними номерами, один мажор ззаду йому сигналив, розривався,гарячий був...
не допомогла мажору крута тачка...бокс взяв в гору

#62 sasha1132

VinsenT

• Power users
  • 1 269 сообщений
  • 191 Поддержали
45

Отправлено 10 лютого 2012 - 13:25

а продовження історі чому не розказали?)
в більшості згідний з 59 постом, навіть добавлю що будуть вони довго шукати "Хамів" оскільки городок то невеликий і на прохання переставити авто наші думаю прислухаються) Хіба наткнуться на одну з тих 20-ти машин)
ИзображениеICQ 8860652

#63 DarkMonk

Talking box

• VIP пользователи
  • 1 226 сообщений
  • 200 Поддержали
52

Отправлено 10 лютого 2012 - 14:17

А как вам моя история?

Прихожу в гараж (официальный, легальный, находящийся в положенном месте), а какое то гавно поставило свой "кадилак" возле ворот, открыть Ни как. Я и по колёсам ногой стучал (срабатывала сигнализация) - ни кто не вышел из дома и ни пришёл. Минут 30 я протанцевал с бубном, возле гаража - потом спустил 4 колеса этой суке и ушёл.

Вот чем этот КОЗЁЛ думал? а? Вот этим местом думает ТРЕТЬ шоферюг. И им наклейку нужно СуперКлеем приклеивать. Чтобы в следующий раз думал где, что и как.

Ещё примеры? ПОЖАЛУЙСТА.

1. Постоянно оставляют машину ПРЯМО напротив спуска на "тёщин язык" возле стомат поликлиники. Каждый Божий день.
2. Возле варшавки наставят машин на мосту.
3. А постаянная парковка на детских площадках, особенно вечером - сьежжаются.

Вывод: Если не умеешь нарушать не создавая трудностей другим - Не НАРУШАЙ.

ЗЫ. Я частенько останавливаюсь в неположеных местах, но я не бросаю машину и ухожу. Акцентирую - ОСТАНАВЛИВАЮСЬ (сижу в машине и если надо отьеду). А если планирую длительную стоянку, то ищу спокойное место чтобы ни кому не мешать.

Поддержали: 9 пользователи:

#64 Dream

• Power users
  • 4 361 сообщений
  • 1968 Поддержали
365

Отправлено 10 лютого 2012 - 15:20

Просмотр сообщенияDarkMonk сказал:

2. Возле варшавки наставят машин на мосту.
Ви маєте на увазі спуск з Соборності на Карпенка-Карого? Якщо так, то це ж не шляхопровід і знака "зупинка заборонена" теж немає.

#65 Пётр Тимошук

Шел мимо

• Участники
  • 33 сообщений
  • 0 Поддержали
-9

Отправлено 10 лютого 2012 - 15:22

ну по перше, ми виходимо на вулиці,для того щоб зробити порядок! Росія, по перше виходить просто! в нас е дозвіли від міліції, далі, з нами буде телебачення,а також люди, які не раз були в складних ситуаціях! так сказать качки)) большие! що один поже покласті 6) я іх 2! це для самооорони, далі, ми намагаемость вирішите все мирним шляхом! . а ми як організатори дуже переймаемось за кажного учасника! та надаемо як фізичний. так і Юридичний захист!
и это вопроссы касаемые внутреней политики, и организация акций! и за это переживать будем мы. так сказать это наша головная боль! но мы гарантируем! что каждый участник в безопастности! и не подвергнется воздействию физических сил ! единсвенное, что участник имеет право ответить на физическую силу в целях самообороны!

#66 Dream

• Power users
  • 4 361 сообщений
  • 1968 Поддержали
365

Отправлено 10 лютого 2012 - 15:24

в нас е дозвіли від міліції
хочу побачити. Будь ласка!

Поддержали: 2 пользователи:

#67 Пётр Тимошук

Шел мимо

• Участники
  • 33 сообщений
  • 0 Поддержали
-9

Отправлено 10 лютого 2012 - 15:25

Просмотр сообщенияbodiaMan (10 лютого 2012 - 12:03) писал:

А скільки Вам років хлопці 14-15? В ...опі кров заграла???На це є відповідні служби такі як ДАІ. Кожен автомобіліст не МОЖЕ їздити не порушуючи правил дорожнього руху!!! Тим більше зараз коли зима, коли сніг заважає нормально припаркуватись, коли голольод і твою машину може винести на зустрічну...Інколи їду з дружиною і трьохмісячним немовлям, зупиняюсь на аварійці в недозволеному місці щоб бистренько мотнутись в аптеку...коли запізнюєшся на роботу...на зустріч...повірте хлопці якби ви тут як тут підоспіли, я б дав трохи собі волю!!!
Ваш рух я б скоріше назвав "Нам Нєфіг Дєлать!!!" ідіть в спорт зал, на футбол, сідайте на велосипед і рухайтесь собі своїм рухом.
Звичайно є хами, мудакі за кермом, але їх одиниці...Це або мажори, або 16 річні підлітки які вкрали в батька жигуль і розганяються в місті до 100км/год...
Ну затупить якийсь дідусь на світлофорі, чи жіночка підріже як завжди біля ТАМУТАМУ і що??? Виходити її за волося і об капот бити?
А якщо переді мною їде 30км/год по місту автомобіль, чому мені йому не блимнути? Щоб він зїхав, а я потім блимну йому аварійкою...???...
Є декілька автомобілів штук так 20 у нашому місті, які бодай пальцем тронути, я б не радив нікому...подивіться що у нас коється, людей збивать на автомобілях, створюють аварійні ситуації і не несуть відповідальності. На дорозі усі рівні, але не в Україні.
От сіки раз був в різних містах вони мимо проїдуть і навіть не звернуть уваги!!!

#68 Пётр Тимошук

Шел мимо

• Участники
  • 33 сообщений
  • 0 Поддержали
-9

Отправлено 10 лютого 2012 - 15:33

Просмотр сообщенияDream (10 лютого 2012 - 15:24) писал:

в нас е дозвіли від міліції
хочу побачити. Будь ласка!
если в кафе вы прийдёте и попросите лицензии вам их дадут? нет! только офицальной проверке ! так и у нас! по требованию водителя, мы покажем разрешения.

Сообщение отредактировал Пётр Тимошук: 10 лютого 2012 - 15:53

#69 Baldek

Шел мимо

• Участники
  • 44 сообщений
  • 26 Поддержали
15

Отправлено 10 лютого 2012 - 15:40

Просмотр сообщенияПётр Тимошук (10 лютого 2012 - 15:22) писал:

..ми виходимо на вулиці,для того щоб зробити порядок...

це вроді називається самоуправством) І хватить Промтом балуватись якщо тяжко на українській, то пишіть на російській, а то боляче очам читати :0165:

#70 Пётр Тимошук

Шел мимо

• Участники
  • 33 сообщений
  • 0 Поддержали
-9

Отправлено 10 лютого 2012 - 16:00

Просмотр сообщенияbodiaMan (10 лютого 2012 - 12:03) писал:

Хочу сказати лише одне))) нам не по 14-15 років)) вік 16-28 ! ) дозвіли е на проведеня акцій! далі, ми не виходимо зараз, коли морози, а вийдемо коли потеплішае!! просити перепаркуватися будемо не тих кто трохи не так став чи ще щос, а тих. кто дійсно заважае руху машинам! про маленьке місто! я відповісти не можу. так як маленьке то експеримент, так ми тількі у обласних містах! де великий потік машин! тому я як керівник не бачу ніяких складностей! ) за більш детальними питання просимо звертатися до головного керівника будим раді!!!

#71 Dream

• Power users
  • 4 361 сообщений
  • 1968 Поддержали
365

Отправлено 10 лютого 2012 - 16:02

если в кафе вы прийдёте и попросите лицензии вам их дадут?
погане порівняння - в закладах громадського харчування, і не тільки, є такі речі, як "куточок споживача"...

Ваш "дозвіл на клеєння наклейок" - то така велика таємниця?

#72 bodiaMan

Прописаный

• Участники
  • 107 сообщений
  • 4 Поддержали
2

Отправлено 10 лютого 2012 - 18:28

не розумію Вас...Боріться краще з тими хто з автомобілів викидає пачку зпід цигарок, пластикові бутилки,смітить...
з цього більше користі буде...
успіхів Вам руховці.

#73 Cherman

Шел мимо

• Участники
  • 46 сообщений
  • 11 Поддержали
3

Отправлено 10 лютого 2012 - 19:13

Щось результатів вашої "роботи" не видно і не чути.
Взагалі тема схожа на якийсь треш.

#74 VadimM

Трансоманіяк

• Power users
  • 2 002 сообщений
  • 727 Поддержали
177

Отправлено 10 лютого 2012 - 20:10

Просмотр сообщенияbodiaMan сказал:

У нас по місту їздить Боксер
То не він тестя на "вісімку" "розвів" і тепер на ній їздить? :_07:

если в кафе вы прийдёте и попросите лицензии вам их дадут? нет! только офицальной проверке ! так и у нас! по требованию водителя, мы покажем разрешения.
То хоча б не показуй а напиши що там зазначено. Мол такий-то орган надає дозвіл такій-то громадській організації/громадянину (чи як вас там) на такі-то дії. Це просто.
Я уявляю:
"Луцький МВ УМВС України у Волинській області надає право громадській організації "Стоп-ХАМ" право на наклеювання наклейок на лобове скло приватного автотранспорту якщо воно явно порушує ПДР :0142: "
Жизнь прекрасна и удивительна, если выпить предварительно.

#75 HWman

Трохафлудер

• Power users
  • 2 709 сообщений
  • 873 Поддержали
31

Отправлено 11 лютого 2012 - 00:15

Цитата

Первое правило Бойцовского клуба: никому не рассказывать о Бойцовском клубе.
Второе правило Бойцовского клуба: никогда никому не рассказывать о Бойцовском клубе.
Третье правило Бойцовского клуба: в схватке участвуют только двое.
Четвертое правило Бойцовского клуба: не более одного поединка за один раз.
Пятое правило Бойцовского клуба: бойцы сражаются без обуви и голые по пояс.
Шестое правило Бойцовского клуба: поединок продолжается столько, сколько потребуется.

Світ не обмежується лише Вашим світоглядом

#76 Volyniaka

Мегафлудер

• Power users
  • 2 885 сообщений
  • 1218 Поддержали
210

Отправлено 11 лютого 2012 - 00:28

Просмотр сообщенияПётр Тимошук (10 лютого 2012 - 16:00) писал:

..., ми не виходимо зараз, коли морози, а вийдемо коли потеплішае!!...

Тєплолюбіві пошлі партізани...
ЗІ. Дошка позору вас не витримає...
Настоящему индейцу завсегда везде ништяк http://volyn-realty.com.ua

Поддержали: 6 пользователи:

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право