MOTOROLLLA Опубліковано 21 Червня, 2010 в 10:36 Поділитися #1 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 10:36 Шановний народ! Дуже часто мене мучить питання, що б такого приготувати на вечерю? Пропоную тут викладати поради та рецепти швидких та недорогих повсякденних страв і головне, щоб були по сезону))) Думаю, тема стане у пригоді, як і таким недосвідченим господиням, як я, так і газдиням зі стажем))). Отже, що цікавенького на вечерю сьогодні приготуєте саме ВИ?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 21 Червня, 2010 в 10:40 Поділитися #2 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 10:40 на вечерю думаю спекти капусти із свинячими ребрами . З.І. маю освіту кухаря Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Червня, 2010 в 10:46 Автор Поділитися #3 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 10:46 на вечерю думаю спекти капусти із свинячими ребрами . З.І. маю освіту кухаря Ого)))!!! Поділись рецептиками попростіше))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 21 Червня, 2010 в 11:02 Поділитися #4 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 11:02 та і цієї страви рецепт не важкий, кароч: беремо 1 головку капусти, цибулі десь грам 500 свинячих реберець кетчуп, майонез спеції, я ще беру пачку приправи для гриля і так почнемо: реберця порубати на шматочки завдовжки 5см, вимішати їх із спеціями і кинути у одноразовий пакетик (пакетик завязати герметично, щоб запах спецій просочився в мясце) і залишити його десь на 30-40хв. капусту обовязково ппромиваємо і нарізаємо на великі кусочки ( кладемо качаном горизонтально до столу ріжемо її на 5-6 частин, а потім ці частини перерізаємо ще на 5-6, тобто щоб у нас получильсь прямокутники), цибулю ріжемо теж на великі кусочки, додаємо до них спеції за смаком та вимішуємо. Викладаємо на лист (трішечки змащений олією) нашу капусту і цибулю на верх вже промариновані ребришка, це все зверху поливаємо трошки майонезом і кетчупом, накриваємо фольгою і в духовку на хв 40-50 (в залежності від температури). Смакуватиме до молодої картошки. Смачного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 21 Червня, 2010 в 11:29 Поділитися #5 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 11:29 а взагалі готувати люблю, але тільки під настрій Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 21 Червня, 2010 в 11:35 Поділитися #6 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 11:35 А взагалі, в нас десь тут була тема з рецептами ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2010 в 12:11 Поділитися #7 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 12:11 фчера был паштет из ножек шампиньонов и шляпки шампиньонов в кляре,сегодня еще не знаю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Червня, 2010 в 12:57 Автор Поділитися #8 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 12:57 Ну ви блін гурмани)))))... Я питаю про такі страви, коли приходиш з роботи о 20.00, а всі вдома голодні, щоб так взяти щось таке попростіще, чик-чик і за пів години смачненька вечеря готова))))... ех... Чогось вважала, що тут багато дівуль з проблемою катастрофічної нехватки часу... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hank Опубліковано 21 Червня, 2010 в 13:04 Поділитися #9 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 13:04 коли приходиш з роботи о 20.00, а всі вдома голодні, щоб так взяти щось таке попростіще, чик-чик і за пів години смачненька вечеря готова))))... ех... а ті хто голодні вже чекають не здатні приготувати до твого приходу ? я от замаринував шашлик 2 дні назад сьогодні прийду і буду смажити і за пів години готово з овочами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 21 Червня, 2010 в 13:10 Поділитися #10 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 13:10 Для себе сама готую не так часто ( вистачає молочного чи бутерів , але сім'ю таким не накормиш Але от вчора за 20-30 хв ( бо довше вариться картопля ) , була : молода картопля з маслом-молоком-кропом, огірочка і помідорчика і бутери ( сардина з кропчиком і маманезом) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 21 Червня, 2010 в 13:23 Поділитися #11 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 13:23 Поділюся рецептиком з інтИрнету, який мене дуже зацікавив, але признаюсь чесно, що руки до нього ще не дійшли. Так от: курочка з розмарином. Куряче філе порізати. Приготувати соус: в півчашечки оливкової олії додати потерту цедру з двох лимонів, кілька зубчиків часнику подрібнити, посолити, додати два порізані стебла розмарину. Цією сумішшю залити м"ясо і дати постояти хвилин 20. В посуд для запікання викласти шар картоплі, порізаної кружальцями, посолити-поперчити, далі - замариноване м"яско, зверху знову шар картоплі. Накрити фольгою і в духовочку. Салатики я зараз роблю тільки овочеві і ніякого майонезу. Останнім часом заправляю овочі нерафінованою ріпаковою олійкою - подобається навіть більше, ніж оливкова. Але такий салат треба заправити і дати хоч 20 хвилин постояти, смак буде насиченіший. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:01 Поділитися #12 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:01 Ну ви блін гурмани)))))... Я питаю про такі страви, коли приходиш з роботи о 20.00, а всі вдома голодні, щоб так взяти щось таке попростіще, чик-чик і за пів години смачненька вечеря готовабереш шмат сала, буханець чорного хліба, молоду цибулину чи часник і готово, а я люблю гуляш готувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:05 Автор Поділитися #13 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:05 .....а я люблю гуляш готувати. Розказуй рецепт гуляша ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:08 Поділитися #14 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:08 В мене часу на готування теж не дуже багато, бо пысля роботи ще треба погуляти з дитиною. Тому намагаюсь готувати ввечеры наперед. А коли вже зовсім запаси скінчились, то роблю піцу \коржі купую\ або лінивий пиріг капустяний печу Ось рецепт \на мові оригіналу\ Ленивый пирог с капустой 0,5 кг капусты нашинковать, помять с солью, смешать с растительным маслом (количество - чтобы не подгорело на сковороде). Тесто: 4 яйца, 6 ст.л. сметаны, 4 ст.л. майонеза, 7 ст.л. муки, чуть-чуть соды - перемешать, получится жидкое тесто. Залить капусту тестом и поставить в духовку. Поднимается хорошо, тесто нежное, да и капуста тоже. ЗІ:майонез заміняю сметаною. Син їсть хз задоволенням, хоча капусту не дуже любить. А ще в мене є така проблемка - забуваю рецепти Тому недавно поставила собі на комп програмульку, де збираю цікаві рецепти - завжди перед очима є список. І можна на роботі спланувати що готувати на вечір і по дорозі скупити продукти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:35 Поділитися #15 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:35 ну якщо за пів години, то вермешель із сосискою та помідорчиками Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:39 Автор Поділитися #16 Опубліковано 21 Червня, 2010 в 14:39 Планую приготувати сьогодні запіканку - рецепт сама придумаю))) - завтра розкажу, що вийшло))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 22 Червня, 2010 в 06:37 Автор Поділитися #17 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 06:37 Вчорашня страва за 40 хв)): поки прийшла з роботи, чоловік почистив картопельку, я її порізала круглячками, поклам в форму для запікання + сіль, перець, приправи, потім зверху м"ясце з майонезом та укропом, потім помідори (теж кругляками), потім знову картопельку... вот... то все накрила кришкою, і в духовку))))... отаке)) вийшло смачно і швидко Що готуєте сьогодні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 22 Червня, 2010 в 06:53 Поділитися #18 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 06:53 макарончики. але обов"язково з твердої пшениці: Премія, Чемпіон, Серджіні, або дорожчі типу барілли.Варю стільки часу як написано на пачці, потім зціджую, заправляю оливковою олійкою і базиліком(як варіант- прованські або італійські трави).плюс салат із зелені і свіжих овочів, теж заправлений олійкою і з травами.часом просто макарони вимішую з порізаним листям салату, шматочками помідорів, покришеною зеленою або молодою цибулькою, кропом, петрушечкою. звичайно ж, заправляю оливковою олійкою.Макарони після варіння мають лишатися тверденькі. Як казав Сєва Новгородцев, відомий поціновувач пасти- как грудь молодой дєвушкі.смачного. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 22 Червня, 2010 в 07:03 Поділитися #19 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 07:03 макарончики. але обов"язково з твердої пшениці: Премія, Чемпіон, Серджіні, або дорожчі типу барілли. А мені Чумак подобається Колись забула про них - варились пів години і нічого, не розварились Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 22 Червня, 2010 в 07:04 Поділитися #20 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 07:04 Вчорашня страва за 40 хв)): поки прийшла з роботи, чоловік почистив картопельку, я її порізала круглячками, поклам в форму для запікання + сіль, перець, приправи, потім зверху м"ясце з майонезом та укропом, потім помідори (теж кругляками), потім знову картопельку... вот... то все накрила кришкою, і в духовку))))... отаке)) вийшло смачно і швидко Що готуєте сьогодні? Вільна варіація на тему картопельки по-французськи ) Теж люблю подібне готувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 22 Червня, 2010 в 07:49 Поділитися #21 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 07:49 Я вдома все більше на обіди разоряюсь - перше, друге і салат - є така можливість. Вечерю не готую - всі, так сказать, худають. Тільки сину якісь сирники-пельмені можу зварганити. А собі з чоловіком хіба якусь закуску до пива (можу й просто сємєчкі). Але якщо швидко, за хвилин 40, і смачно, і недорого, і не дуже калорійно - то можу підкинути рецептик. Курячі рулетики. Куряче філе (2-3, в залежності скільки народу кормити треба) злегка відбиваємо щоб утворивсяч пласт. Посипаємо з двох сторін сіллю, солодким меленим червоним перцем, або приправою для курки. Змазуємо з внутрішньої сторони майонезом. Солодкий болгарський перець ріжемо смужками, досить широкими; твердий сир (будь-який) брусочками, теж можна ширшими і викладаємо на філейку смужку перцю і брусок сиру. Замотуємо рулетиком. Обв'язуємо нитками, щоб тримався купи. Потім обсмажуємо зі всіх сторін на сковорідці. Якщо ручка в цій же сковорідці не плавиться, то можна просто в ній ставити рулетики в розігріту (приблизно до 180-200 градусів) духовку на хвилин 20-25, в залежності від товщини рулетиків. Все. Готово. І можна без гарніру. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GalinkaS Опубліковано 22 Червня, 2010 в 08:54 Поділитися #22 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 08:54 В мене дуже люблять такі бутерброди:2-3 плавлених сирочки потерти на крупній тертцідодати 2-3 сирих яйця (скільки сирочків-стільки яєць)натерти цибульку( якщо молода то можна просто порізати разом з зеленню)поперчити, посолити(тільки небагато бо сирочки ж солені), все перемішати.Намазати на кусочки батона, булки або хліба та жарити спочатку на тій стороні де суміш, а потім з іншої сторони.Бутерброди виходять просто супер всього за 10 хв.Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 22 Червня, 2010 в 11:42 Поділитися #23 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 11:42 Вчорашня страва за 40 хв)): поки прийшла з роботи, чоловік почистив картопельку, я її порізала круглячками, поклам в форму для запікання + сіль, перець, приправи, потім зверху м"ясце з майонезом та укропом, потім помідори (теж кругляками), потім знову картопельку... вот... то все накрила кришкою, і в духовку))))... отаке)) вийшло смачно і швидко Що готуєте сьогодні? як на мене люба страва із мясом смачна а сьогодні борщик червоний із пампушками (звичайно ж пампушки натерті часником) ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 23 Червня, 2010 в 09:06 Автор Поділитися #24 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 09:06 В мене дуже люблять такі бутерброди: 2-3 плавлених сирочки потерти на крупній тертці додати 2-3 сирих яйця (скільки сирочків-стільки яєць) натерти цибульку( якщо молода то можна просто порізати разом з зеленню) поперчити, посолити(тільки небагато бо сирочки ж солені), все перемішати. Намазати на кусочки батона, булки або хліба та жарити спочатку на тій стороні де суміш, а потім з іншої сторони. Бутерброди виходять просто супер всього за 10 хв.Смачного! Готувала вчора - НЯМнямням!! Моя сім"я оцінала на Ура! Смакота, і швидко, і недорого! Дякую! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Caprichos Опубліковано 23 Червня, 2010 в 13:04 Поділитися #25 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 13:04 ой, як всі смачно ням-нямають може, й собі такі бутери спробувати зробити на вечерю в нагрузку до червоного борщику та плову... дуже вже люблю дивитися, як мої домашні "уплітають" за дві щоки щось смачненьке - душа радіє дякую за ідею! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.